Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

INSCHRIJVEN TENNISLES WINTERSEIZOEN 2018-2019 ga direct naar locatie...

Schrijf in voor tennisles bij de locatie van je keuze in het menu achter 'locaties'

Inschrijven voor winterlessen nog mogelijk!

Wil je aankomend winterseizoen 2018-2019 vanaf 1 oktober ook lekker buiten of juist in de hal tennisles volgen? Schrijf dan snel in door in de menubalk hierboven een leslocatie te selecteren. Wij zorgen dat je in een leuke lesgroep van jouw niveau wordt ingedeeld. De lesindeling en de factuur ontvang je half september per e-mail.

Laatste nieuws

Beginnen met tennissen? Of tennis je al langer en wil je je spel verder verbeteren? Voor jeugd en volwassenen van alle niveaus, er zijn lesmogelijkheden voor iedereen.

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor onze tennislessen in winterseizoen 2018-2019. Klik in de bovenste menubalk op de locatie van je keuze en schrijf je in.

Tot snel op de tennisbaan!

Aanmelden nieuwsbrief Tennis Op Maat

Geen klant maar toch graag op de hoogte blijven van onze tennisactiviteiten? Klik dan hier, vul uw gegevens in en ontvang per e-mail onze nieuwsbrief.

Buitenlessen: wat te doen bij slecht weer?

Als de tennisles niet door kan gaan, wordt u door uw tennisleraar op de hoogte gebracht. Als u niks hoort, gaat de les gewoon door!

Nieuwsbrief

In december 2015 heeft onze tennisleraar Christiaan een bezoek gebracht aan de tenniskids in Salvador Brazilië. Winner Tennis en de tenniskids waren ontzettend blij met de 50 paar nieuwe tennisschoenen die hij namens Tennis Op Maat had meegenomen. Bedankt voor uw hulp!

Samen met de plaatselijke tennisschool 'Winner Tennis' willen wij de komende jaren 100 kinderen via tennisles, gezonde maaltijden en schoolbegeleiding weer plezier en vertrouwen in de toekomst geven!

Partners en Verenigingen