Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Inschrijven tennisles ZOMERSEIZOEN 2018 - ga direct naar locatie...

Schrijf in voor tennisles bij de locatie van je keuze in het menu achter 'locaties'

Laatste nieuws

Beginnen met tennissen? Of tennis je al langer en wil je je spel verder verbeteren? Voor jeugd en volwassenen van alle niveaus, er zijn lesmogelijkheden voor iedereen. Vanaf eind december is het weer mogelijk om in te schrijven voor onze tennislessen in het zomerseizoen 2018. Klik in de bovenste menubalk op de locatie naar keuze en schrijf je alvast in.

Momenteel geen nieuws

Aanmelden nieuwsbrief Tennis Op Maat

Geen klant maar toch graag op de hoogte blijven van onze tennisactiviteiten? Klik dan hier, vul uw gegevens in en ontvang per e-mail onze nieuwsbrief.

Buitenlessen: wat te doen bij slecht weer?

Als de tennisles niet door kan gaan, wordt u door uw tennisleraar op de hoogte gebracht. Als u niks hoort, gaat de les gewoon door!

Nieuwsbrief

In december 2015 heeft onze tennisleraar Christiaan een bezoek gebracht aan de tenniskids in Salvador Brazilië. Winner Tennis en de tenniskids waren ontzettend blij met de 50 paar nieuwe tennisschoenen die hij namens Tennis Op Maat had meegenomen. Bedankt voor uw hulp!

Samen met de plaatselijke tennisschool 'Winner Tennis' willen wij de komende jaren 100 kinderen via tennisles, gezonde maaltijden en schoolbegeleiding weer plezier en vertrouwen in de toekomst geven!

Partners en Verenigingen