Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Inschrijven tennisles ZOMERSEIZOEN 2019 - ga direct naar locatie...

Schrijf in voor tennisles bij de locatie van je keuze in het menu achter 'locaties'

Inschrijven tennisles zomerseizoen 2019 is weer mogelijk!

Wil je vanaf 1 april 2019 vanaf ook weer lekker buiten tennisles volgen? Schrijf dan snel in door in de menubalk hierboven een leslocatie te selecteren. Wij zorgen dat je in een leuke lesgroep van jouw niveau wordt ingedeeld. De lesindeling en de factuur ontvang je half maart per e-mail.

Laatste nieuws

Beginnen met tennissen? Of tennis je al langer en wil je je spel verder verbeteren? Voor jeugd en volwassenen van alle niveaus, er zijn lesmogelijkheden voor iedereen.

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor onze tennislessen in zomerseizoen 2019. Klik in de bovenste menubalk op de locatie van je keuze voor meer informatie.

Tot snel op de tennisbaan!

Cursus: Mentale training in de tennisles - 4 PO punten

Een groot onderdeel van tennis is natuurlijk het mentale aspect. Veel trainers onderkennen het belang van een goede mentaliteit bij spelers, maar vinden het soms lastig om hier zelf concreet iets aan te doen. Tijdens deze cursus worden verschillende technieken aangereikt en er is een zeer duidelijke koppeling tussen theorie en praktijk, zodat je het direct kan toepassen in je eigen les. De cursus wordt gegeven door Tim Blankert. In 2016 heeft Tim de Master Sport- en Prestatiepsychologie cum laude afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Onderdeel hiervan was een wetenschappelijk onderzoek naar het visualiseren in tennis en dit is gepubliceerd in een psychologie vakblad. Tijdens het theoretische deel zal Tim aan de hand van een presentatie actuele kennis uit de sportpsychologie delen. Hierbij zullen thema’s als concentratie, ontspanning en visualisatie behandeld worden waarbij uitleg over de werking hiervan zal worden gegeven en het belang van deze thema’s geïllustreerd zal worden. Het praktische gedeelte van de cursus vindt plaats op de baan. Aan de hand van verschillende oefeningen en voorbeelden zal Tim illustreren hoe diverse mentale kwaliteiten getraind kunnen worden tijdens de tennisles. Door het volgen van mentale training in de tennisles behaal je 4 PO-punten. Bij te weinig deelnemers wordt de cursus verplaatst of geannuleerd. Datum: vrijdag 1 februari, tijdstip: 09.00-12.00 uur, locatie: Zandzeggestraat 1, IJburg, kosten: €35,00, punten: 4 PO punten. Deze cursus is gericht op licentie A, B en C.

Aanmelden nieuwsbrief Tennis Op Maat

Geen klant maar toch graag op de hoogte blijven van onze tennisactiviteiten? Klik dan hier, vul uw gegevens in en ontvang per e-mail onze nieuwsbrief.

Buitenlessen: wat te doen bij slecht weer?

Als de tennisles niet door kan gaan, wordt u door uw tennisleraar op de hoogte gebracht. Als u niks hoort, gaat de les gewoon door!

Nieuwsbrief

In december 2015 heeft onze tennisleraar Christiaan een bezoek gebracht aan de tenniskids in Salvador Brazilië. Winner Tennis en de tenniskids waren ontzettend blij met de 50 paar nieuwe tennisschoenen die hij namens Tennis Op Maat had meegenomen. Bedankt voor uw hulp!

Samen met de plaatselijke tennisschool 'Winner Tennis' willen wij de komende jaren 100 kinderen via tennisles, gezonde maaltijden en schoolbegeleiding weer plezier en vertrouwen in de toekomst geven!

Partners en Verenigingen