Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Inschrijven tennisles WINTERSEIZOEN 2017 - 2018 - ga direct naar locatie...

Er zijn nog lesplekken vrij voor jeugd en volwassenen. Schrijf in of informeer naar de mogelijkheden via info@tennisopmaat.nl

Schrijf snel in voor tennisles in winterseizoen 2017 - 2018 want het aantal lesplekken op de populaire lestijden is beperkt.

Laatste nieuws

Schrijf nog snel in voor onze zomerkampen 2017!

Klik hier voor de leukste filmbeelden van het eerste tenniskamp in de zomervakantie

Laatste kans om in te schrijven. Nog maar maar enkele plekjes vrij!

Nieuws van 2 april


Zin om lekker te (leren) tennissen, nieuwe vriendjes te maken en met sprongen vooruit te gaan deze zomervakantie? Doe dan mee met één van onze tenniskampen! Schrijf snel in voor een sportieve en gezellige week door te klikken op één van de onderstaande koppelingen.
 

Tenniskamp: Inschrijven:
Zomervakantie Osdorp 5 dagen 21-25 augustus €199 Klik hier
Zomervakantie Kattenlaan 5 dagen 28 augustus- 1 september €349 Klik hier
Zomervakantie De Meer 5 dagen 28 augustus- 1 september €269 (niet-leden) €229 (leden) Klik hier

  • Tenniskampen in alle basisschoolvakanties in heel Amsterdam.
  • Wil je ook meedoen aan de Davis Cup, Roland Garros of de Masters? Dit jaar hebben onze tenniskampen weer een spetterend tennisthema. Elke dag staat een nieuw groot tennistoernooi centraal. 
  • Voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar op Kattenlaan en 5 t/m 17 op Osdorp en De Meer.
  • Iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Minimaal 3,5 uur per dag tennisles. Je gaat daarom snel vooruit!
  • Naast veel tennissen doen we allemaal andere leuke en uitdagende activiteiten zoals koken, een speurtocht en levend stratego. Je kunt iedere dag leuke prijsjes winnen, raden wie de spion is en misschien ontmoet je onze mascotte Cas wel in levende lijve!
  • We delen je natuurlijk in samen met je vriendje en vriendinnetje, maar kijken ook naar niveau en leeftijd. Lid zijn van de vereniging is niet nodig, dus nodig al je vriendjes ook uit!


Klik hier voor meer specifieke informatie over de tenniskampen. Op de hoogte blijven van onze andere nieuwtjes en weetjes? Like hier onze Facebookpagina.

Hopelijk tot in de zomervakantie. We hebben er al weer veel zin in!

Sportieve groet,

Coen, Onno en Anne-Loes

Aanmelden nieuwsbrief Tennis Op Maat

Geen klant maar toch graag op de hoogte blijven van onze tennisactiviteiten? Klik dan hier, vul uw gegevens in en ontvang per e-mail onze nieuwsbrief.

Buitenlessen: wat te doen bij slecht weer?

Als de tennisles niet door kan gaan, wordt u door uw tennisleraar op de hoogte gebracht. Als u niks hoort, gaat de les gewoon door!

Nieuwsbrief

In december 2015 heeft onze tennisleraar Christiaan een bezoek gebracht aan de tenniskids in Salvador Brazilië. Winner Tennis en de tenniskids waren ontzettend blij met de 50 paar nieuwe tennisschoenen die hij namens Tennis Op Maat had meegenomen. Bedankt voor uw hulp!

Samen met de plaatselijke tennisschool 'Winner Tennis' willen wij de komende jaren 100 kinderen via tennisles, gezonde maaltijden en schoolbegeleiding weer plezier en vertrouwen in de toekomst geven!

Partners en Verenigingen