Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Inschrijven tennisles ZOMERSEIZOEN 2020 - ga direct naar locatie...

Laatste nieuws

Beginnen met tennissen? Of tennis je al langer en wil je je spel verder verbeteren? Voor jeugd en volwassenen van alle niveaus, er zijn lesmogelijkheden voor iedereen!

Klik in de bovenste menubalk op de locatie van je keuze voor meer informatie en om in te schrijven voor onze tennislessen in zomerseizoen 2020.

Tot snel op de tennisbaan!

Tenniskamp voorjaarsvakantie 2020 Vondelpark Wintertennis!

Je kunt je nu ook inschrijven voor tennisles in zomerseizoen 2020!

Nieuws van 1 january

Wil jij ook lekker tennissen en sporten met (nieuwe) vrienden in de voorjaarsvakantie? Schrijf je hieronder dan in door te klikken op 'Klik hier'. 

  • Voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar.
  • Iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Minimaal 3,5 uur tennissen per dag, dus je gaat met sprongen vooruit.
  • Naast veel tennissen ook andere leuke en uitdagende sporten en activiteiten zoals koken, een speurtocht en levend stratego. Je kunt iedere dag leuke prijsjes winnen, raden wie de spion is en misschien ontmoet je onze mascotte Cas wel in levende lijve!
  • Indeling op leeftijd en niveau voor optimaal tennisplezier.
  • Lidmaatschap en tenniservaring niet nodig.
  • Enthousiaste en deskundige begeleiding.
  • Veiligheid, gezelligheid, veel leren en een positieve sfeer staan centraal!
  • Wil  ook meedoen aan Roland Garros of Wimbledon? Onze tenniskampen hebben als thema 'Grand Slam'. Elke dag staat een nieuw groot tennistoernooi centraal. 

Klik hier voor specifieke informatie over het tenniskamp en ontdek meer over de locatie, de begeleiders en alle leuke activiteiten. Leer ook alvast over het thema 'Grand Slam'!

Tenniskamp: Inschrijven:
Voorjaarsvakantie Kattenlaan 3 dagen 17 t/m 19 februari 2020 - €225 Klik hier

Hopelijk tot snel tijdens het voorjaarskamp!

Sportieve groet,

Onno, Coen en Margot

Team Tennis Op Maat

Buitenlessen: wat te doen bij slecht weer?

Als de tennisles niet door kan gaan, wordt u door uw tennisleraar op de hoogte gebracht. Als u niks hoort, gaat de les gewoon door!

Nieuwsbrief

In december 2015 heeft onze tennisleraar Christiaan een bezoek gebracht aan de tenniskids in Salvador Brazilië. Winner Tennis en de tenniskids waren ontzettend blij met de 50 paar nieuwe tennisschoenen die hij namens Tennis Op Maat had meegenomen. Bedankt voor uw hulp!

Samen met de plaatselijke tennisschool 'Winner Tennis' willen wij de komende jaren 100 kinderen via tennisles, gezonde maaltijden en schoolbegeleiding weer plezier en vertrouwen in de toekomst geven!

Partners en Verenigingen