Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Extra > Links

RoJo Racketsports

RoJo Racketsports

Uw racket een nieuw gripje geven, deze opnieuw laten bespannen of op zoek naar een nieuw racket?

Ga dan naar Rojo Racketsports, daar zijn ze gespecialisserd in benodigdheden voor alle racketsporten zoals tennis, badminton, tafeltennis en squash.

U vindt Rojo Racketsports aan de Burgemeester Roëllstraat 8 (t.o. ingang tennispark Sloterplas), telefoon 020-408 2933.

Sportschool Fitness Op Maat

Fitness op maat & SWplexus samen in één centrum

Fitness op maat & SWplexus samen in één centrum. Fysiotherapeuten, manueel therapeuten en fitnessbegeleiders zorgen voor een zo breed mogelijke aanpak van uw vraag. U kunt bij ons terecht zowel als sporter en als patient. Dankzij onze formule en wijze van begeleiding is er een goede koppeling ontstaan tussen topsport en/of recreatieve sport enerzijds en behandeling en/of revalidatie anderzijds.

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd personeel en zijn door regelmatige bijscholing/training op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied. Persoonlijke aandacht en kwaliteit op het gebied van begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo traint iedereen bij ons met een eigen trainingsschema, aangepast aan individuele behoeftes. Dankzij een hiervoor opgezet protocol wordt iedereen regelmatig getest en voorzien van een nieuw schema.

Voor bedrijven bieden wij diverse bedrijfsfitness- en bedrijfsfysiotherapie mogelijkheden. Deze kunnen gericht zijn op recreatie, op preventie van fysieke klachten, of op het verminderen van het ziekteverzuim. Onze bedrijfsfysiotherapeuten beschikken over een ruime deskundigheid en ervaring in het opzetten van reintegratie- en workhardingen-trajecten, werkplekonderzoek en curatieve behandelprogramma's ter bestrijding van arbeidsgerelateerde aandoeningen.

Zie www.fitnessopmaat.nl voor meer informatie.

www.dunloptennis.nlwww.dunloptennis.nl

www.knltb.nl

www.knltb.nlDe website van de Nederlandse tennisbond met informatie over toernooien, competitie, Nederlandse toptennissers etc.

www.tenniskids.nl

Tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen van 4 t/m 11 jaar waarmee kinderen op een leuke en speelse manier met aangepast materiaal (korte en lichte rackets, zachte ballen, kleiner speelveld en lagere netten) kennis maken met tennis en de juiste basistechnieken zullen leren.

amsterdam.jeugdsportfonds.nl

amsterdam.jeugdsportfonds.nlJeugdsportfonds Amsterdam creŽert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiŽle redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Met hun steun kan het daardoor mogelijk worden om tennisles te volgen bij Tennis Op Maat. Kijk op de website om meer te weten over mogelijke regelingen en om contact op te nemen.

www.winner.com.br

www.winner.com.brOns 10-jarig bestaan zien wij als startsein voor het steunen van het Social Project van Winner Tennis in Salvador, Brazilie. In samenwerking met Winner Tennis willen wij in de komende jaren proberen om 100 arme kinderen via o.a. tennislessen, gezonde maaltijden en begeleiding bij hun schoolwerk, weer plezier en vertrouwen in de toekomst te geven. Elk kind verdient het toch om samen met vrienden lekker te kunnen sporten en spelen?

www.themindset.nl

Het boek 'Mindset' geschreven door tenniscoach Jackie Reardon en schrijver Hans Dekker leert je hoe je frustratie en angst kunt omzetten in plezier en ontspanning op de tennisbaan. Een aanrader!

Partners en Verenigingen