Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Jeugd > Kids Tour

Kids Tour zomerseizoen 2020


Speciaal voor alle jeugdspelers organiseert Tennis Op Maat in het zomer- en winterseizoen een gezellige en sportieve Kids Tour op verschillende locaties. Alle kinderen zijn van harte welkom (beginnend tot selectie) en iedereen zal worden ingedeeld op niveau. Plezier staat centraal: je kind speelt in een positieve omgeving wedstrijdjes en leert andere kinderen kennen. 
Alle vier de middagen hebben een spetterend thema! We sluiten gezamenlijk af met een prijsuitreiking en iets lekkers!

  • De Kids Tour is voor alle jeugdspelers t/m 17 jaar!
  • Wij delen alle kinderen in op leeftijd en niveau.
  • Alle kinderen die mee doen aan de Kids Tour krijgen een stempelkaart en bij deelname aan één middag krijg je een stempel. Alle middagen worden afgesloten met een prijsuitreiking, bij drie of vier stempels op je kaart kun je een mooie schaal of beker winnen (als bewijs dat je hebt meegedaan met de gehele Tour). Deze prijs wordt tijdens de laatste editie van het zomerseizoen.
  • Alle middagen hebben een speciaal thema.
  • Het deelnamegeld bedraagt €7,50 per  Kids Tour . Inschrijving verplicht tot betaling van het deelnamegeld. Je ontvangt hiervan een factuur per e-mail.
  • Vanwege de goede banen gaan de wedstrijdjes ook bij regen gewoon door: na even schuilen zijn de banen meteen weer bespeelbaar!

Inschrijven:
De nieuwe data voor zomerseizoen van 2020 volgen binnenkort!

Laatste Nieuws

Partners en Verenigingen