Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Jeugd > Tennisles

Tennisles klik bovenin het menu op de locatie van uw keuze om in te schrijven

Uniek jeugddiploma voor onze tenniskids!

Uniek jeugddiploma voor onze tenniskids!

Wist je dat wij voor onze tennislessen bij de jeugd gebruik maken van een uniek en zelfontworpen jeugdprogramma? Al onze trainers werken hierdoor op dezelfde manier, gebruiken veelal dezelfde oefeningen en werken hierdoor per tenniskidsfase aan dezelfde belangrijke leerdoelen voor de kinderen. Techniek, tactiek, wedstrijdjes leren spelen, sportiviteit en bovenal veel plezier met vriendjes en vriendinnetjes komen allemaal aan bod. 

Om de kinderen te belonen voor hun inzet tijdens de tennislessen delen wij aan het eind van elk tennisseizoen een uniek jeugddiploma uit. De geleerde vaardigheden staan per tenniskidsfase achterop elk van deze zes diploma's. Van ridder (ROOD 3) tot tovenaar (GROEN) blijft elk diploma een leuke uitdaging om te behalen. Kom je ook alle diploma's verdienen?

 

Tennisles voor de jeugd

Wilt u uw techniek, tactiek, concentratie of conditie verbeteren? Voor alle leeftijden en elk niveau bieden wij een tennisprogramma op maat. In het locatiemenu staan de tennisclubs in Amsterdam-west en -zuid waar wij tennislessen verzorgen. Klik op de locatie van uw keuze voor meer informatie en het online-inschrijfformulier.

  • Onze gediplomeerde tennisleraren werken in kleine lesgroepen zodat we elke cursist individueel kunnen benaderen.
  • De technische, tactische, conditionele en mentale aanwijzingen worden op uw mogelijkheden en wensen afgestemd.
  • Onze lessen voor jeugd van 4 t/m 12 jaar zijn gebaseerd op het Tenniskids programma van de Nederlandse tennisbond: de kinderen leren spelenderwijs de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan hun leeftijd en niveau. Hierdoor leren ze de techniek op de juiste manier en beleven ze succes en plezier!

Procedure inschrijving & indeling

Als u zich inschrijft voor tennisles, ontvangt u per e-mail een automatische bevestiging dat de inschrijving bij ons is aangekomen. De indeling van de lesgroepen baseren wij op de gegevens die u heeft ingevuld op het inschrijfformulier. Op het moment dat wij u hebben ingedeeld, ontvangt u van ons de indelingse-mail met alle gegevens over uw les. Na bekendmaking van de indeling is het niet meer mogelijk uw inschrijving te annuleren.
 
Wij begrijpen dat u graag zo vroeg mogelijk wilt weten in welke lesgroep u bent geplaatst. Het is echter elk lesseizoen een flinke uitdaging om een geslaagde indeling te maken op basis van alle wensen op het gebied van niveau, beschikbaarheid, leeftijd en gewenste lespartners.
 
Wij streven ernaar u zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen, maar in sommige gevallen kan het zo zijn dat de indeling pas vlak voor de start van de lessen bekend is. Wij doen er alles aan om u een geschikte lesplek aan te kunnen bieden, maar we zijn hierin o.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal beschikbare tennisbanen. Hoe groter uw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een geschikte lesplek!

Tenniskids

Klik op de titel voor meer informatie over het jeugdprogramma 'tenniskids' van de KNLTB.

amsterdam.jeugdsportfonds.nl

amsterdam.jeugdsportfonds.nlJeugdsportfonds Amsterdam creŽert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiŽle redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Met hun steun kan het daardoor mogelijk worden om tennisles te volgen bij Tennis Op Maat. Kijk op de website om meer te weten over mogelijke regelingen en om contact op te nemen.

Partners en Verenigingen