Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Tennislessen > Inschrijven > Diemen

Schrijf hieronder in voor tennisles voor jeugd en volwassenen bij TV Diemen-Zuid in winterseizoen 2018-2019

Tennisles winterseizoen 2018-2019 op TV Diemen-Zuid (kunsgras buitenbanen)

Wij verzorgen op TV Diemen Zuid de lessen en andere tennisevenementen. Je service leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met je volleys? Wij geven je graag les!

  • De groepscursussen voor jeugd en volwassenen bestaan in het winterseizoen uit 18 lessen. De lessen zijn wekelijks op een vaste tijd van 1 oktober t/m 31 maart. Er is geen les in de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 aanvangstijden: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • ​Jeugdlessen geven wij volgens de Tenniskids-methode doordeweeks na schooltijd en op zaterdag: ROOD-ORANJE jeugd eerder op de middag dan GROEN-GEEL jeugd.
  • Vanwege de kunstgrasbanen gaan de lessen bij vorst of lichte regen gewoon door. Mochten de banen toch onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt, 3e wordt ingehaald, 4e vervalt. We hanteren een maximum van 2 uitvallessen dus 16 lessen zijn gegarandeerd (eventueel intensieve clinics).
  • Groepsindeling op basis van beschikbaarheid, niveau en gewenste partners. Je krijgt uiterlijk eind september per e-mail bericht over je lestijd en ook ontvang je dan de factuur.
  • Onderstaande lesprijzen zijn inclusief baanhuur. Voor deelname aan deze winterlessen hoef je niet lid te zijn van TV Diemen-Zuid.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Tot snel op de club!

Sportieve groet, namens de trainers van Team Tennis Op Maat

JEUGD BUITEN winterseizoen 2018-2019, lesprijzen zijn inclusief baanhuur

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

VOLWASSENEN BUITEN winterseizoen 2018-2019, lesprijzen zijn inclusief baanhuur

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Laatste nieuws

Momenteel geen nieuws

Agenda

Geen mededelingen

Lesdata

Partners en Verenigingen