Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Tennislessen > Inschrijven > Lucky Strike

Het is binnenkort mogelijk om je hier in te schrijven voor tennislessen zomerseizoen 2018 op TV Lucky Strike

Tennisles zomerseizoen 2018 TV Lucky Strike (gravelbanen)

Vanaf 1 april 2018 gaan wij de lessen en andere leuke activiteiten verzorgen op de banen van TV Lucky Strike. Wij hebben al ontzettend veel zin in het nieuwe tennisseizoen. Uw service leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met uw volleys? Wij geven u graag les!

  • De groepslessen voor jeugd bestaan uit 16 lessen van 50 minuten. Groepslessen voor volwassenen bestaan uit 17 lessen van 50 minuten. De lessen zijn wekelijks op een vaste tijd van 1 april t/m eind september. Er zijn geen lessen in de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek. 
  • De jeugdlessen geven wij volgens de Tenniskids-methode doordeweeks na schooltijd: ROOD-ORANJE jeugd eerder op de middag dan GROEN-GEEL jeugd.
  • Dit zomerseizoen organiseren wij voor de jeugd gratis 1x jeugdwedstrijdjes (onder 12 jaar), 1x funmasters (12 t/m 21 jaar) en wekelijks kunnen alle kinderen op een vaste middag extra komen trainen onder leiding van een van onze trainers.
  • Vanwege de gravelbanen gaan de lessen bij lichte regen gewoon door. Mochten de banen toch onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt, 3e ingehaald, 4e vervalt. 
  • Uiterlijk eind maart ontvangt u per e-mail de lesindeling en de factuur.
  • Lidmaatschap van TV Lucky Strike is verplicht. Let op: het lesgeld voor volwassenen is exclusief lidmaatschap van TV Lucky Strike. U dient zelf het lidmaatschap aan te vragen via www.tvluckystrike.nl. Als lid kunt u onbeperkt vrij tennissen en meedoen aan alle clubactiviteiten. Voor jeugdleden is het bedrag voor lessen en evenementen in de lidmaatschapscontributie verwerkt.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens Emile en de trainers van Team Tennis Op Maat

Inschrijven tennisles jeugd en volwassenen zomerseizoen 2018 TV Lucky Strike

Laatste nieuws

Momenteel geen nieuws

Lesdata

Lesdata Lucky Strike zomerseizoen 2018

Agenda

Geen mededelingen

Partners en Verenigingen