Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Tennislessen > Inschrijven > Pim Mulier

Het is binnenkort mogelijk om je hier in te schrijven voor de tennislessen zomerseizoen 2018 op TV Pim Mulier

Tennisles zomerseizoen 2018 TV Pim Mulier (allweather buitenbanen)

Wij verzorgen op TV Pim Mulier de lessen en andere tennisevenementen. Uw service beter leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met uw volleys? Wij geven u graag les!

Toelichting voor ouders van jeugdleden

  • ​Jeugd dient via onderstaand 'geel potloodje' in te schrijven voor de lessen en hun beschikbaarheid in te vullen.
  • Ook dit zomerseizoen een uniek totaalpakket voor de jeugd: 15 tennislessen, lidmaatschap van de tennisvereniging, vrijspelen onder leiding van een trainer, 2x jeugdwedstrijdjes/Funmasters, IJsjesmiddag en een uniek tennisdiploma.
  • Ouders betalen aan tennisvereniging Pim Mulier het totaalbedrag voor dit jeugdpakket, vandaar dat er in onderstaand overzicht het lesgeld voor de jeugd op '0' staat.

​Algemene toelichting

  • De 15 jeugdlessen worden gegeven volgens de Tenniskids-methode en zijn doordeweeks na schooltijd: jonge jeugd (rood en oranje) eerder op de middag dan oudere jeugd (groen en geel) van 1 april - 30 september m.u.v. de basisschoolvakanties.
  • De groepscursussen voor volwassenen bestaan uit 16 lessen wekelijks op een vaste tijd van 1 april - 30 september m.u.v. de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • Groepsindeling op basis van beschikbaarheid, niveau en gewenste partners. U krijgt uiterlijk eind maart per e-mail bericht over uw lestijd samen met de factuur (volwassenen).
  • Vanwege de allweatherbanen gaan de buitenlessen bij (lichte) regen gewoon door. Mochten de banen toch een keer onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt enz. 
  • Voor deelname aan onze lessen is lidmaatschap van TV Pim Mulier verplicht. U dient dit zelf aan te vragen via www.tvpimmulier.nl. Als lid kunt u onbeperkt vrij tennissen! 

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Stefan en de trainers van Team Tennis Op Maat

Inschrijven tennisles jeugd en volwassenen zomerseizoen 2018 TV Pim Mulier

Laatste nieuws

Tennisclinic zondagochtend 28 januari winterseizoen 2017- 2018 TV Pim Mulier

Schrijf snel in voor deze leuke tennisclinic!

Nieuws van 12 october

Themaclinic

Speciaal voor alle volwassen leden van Tennisvereniging Pim Mulier organiseren we ook dit winterseizoen weer leerzame tennisclinics met verschillende trainingsthema's. Hierbij focussen we ons per keer op één trainingsonderwerp waardoor je veel leert. De volgende clinic vindt plaats op zondagochtend 28 januari (Service- return en videoanalyse). 

Wanneer? Zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur op Tennisvereniging Pim Mulier, Jaap Edenlaan 9. Na de clinic is er gelegenheid om de training na te bespreken en sluiten we af met een loterij.

Voor wie? Alle volwassenen die lid zijn van Tennisvereniging Pim Mulier.

Deelnamegeld? Het deelnamegeld bedraagt € 15,-. Je ontvangt hiervoor per e-mail een factuur.

Bij regen? Bij lichte regen gaat de clinic gewoon door: na even schuilen zijn de banen meteen weer bespeelbaar! Bel bij twijfel rond 9.30 uur het clubhuis op telnr. 0235270569 en vraag naar Stefan.

Hoe opgeven?
Via onderstaande koppeling kun je inschrijven voor de clinics.
Het aantal deelnemers is beperkt (12),acceptatie is op volgorde van inschrijving. Inschrijving verplicht tot betaling van het deelnamegeld aangezien wij het aantal trainers en het aantal te reserveren banen baseren op jouw deelname.
 
Evenement Inschrijven
Clinic zondag 28 januari 10.00-12.00 uur (Service-return en Videoanalyse) Klik hier

Benieuwd naar wanneer onze andere evenementen zijn? Like nu onze Facebookpagina en blijf op hoogte van al onze geplande evenementen!

Hopelijk tot ziens bij de eerstvolgende clinic!

Met vriendelijke groet, namens Team Tennis Op Maat,

Stefan 

Agenda (Pim Mulier)

Geen mededelingen

Lesdata

Lesdata winterseizoen 2017/2018 Pim Mulier.pdf

Partners en Verenigingen