Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Tennislessen > Inschrijven > Pim Mulier

Schrijf hieronder in voor tennisles voor jeugd en volwassenen bij TV Pim Mulier

Tennisles zomerseizoen 2018 TV Pim Mulier (allweather buitenbanen)

Wij verzorgen op TV Pim Mulier de lessen en andere tennisevenementen. Uw service beter leren plaatsen, (beter) leren dubbelen, scoren met uw volleys? Wij geven u graag les!

Toelichting voor ouders van jeugdleden

  • ​Jeugd dient via onderstaand 'geel potloodje' in te schrijven voor de lessen en hun beschikbaarheid in te vullen.
  • Ook dit zomerseizoen een uniek totaalpakket voor de jeugd: 15 tennislessen, lidmaatschap van de tennisvereniging, vrijspelen onder leiding van een trainer, 2x jeugdwedstrijdjes/Funmasters, IJsjesmiddag en een uniek tennisdiploma.
  • Ouders betalen aan tennisvereniging Pim Mulier het totaalbedrag voor dit jeugdpakket, vandaar dat er in onderstaand overzicht het lesgeld voor de jeugd op '0' staat.

​Algemene toelichting

  • De 15 jeugdlessen worden gegeven volgens de Tenniskids-methode en zijn doordeweeks na schooltijd: jonge jeugd (rood en oranje) eerder op de middag dan oudere jeugd (groen en geel) van 1 april - 30 september m.u.v. de basisschoolvakanties.
  • De groepscursussen voor volwassenen bestaan uit 16 lessen wekelijks op een vaste tijd van 1 april - 30 september m.u.v. de basisschoolvakanties.
  • Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
  • Groepsindeling op basis van beschikbaarheid, niveau en gewenste partners. U krijgt uiterlijk eind maart per e-mail bericht over uw lestijd samen met de factuur (volwassenen).
  • Vanwege de allweatherbanen gaan de buitenlessen bij (lichte) regen gewoon door. Mochten de banen toch een keer onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt enz. 
  • Voor deelname aan onze lessen is lidmaatschap van TV Pim Mulier verplicht. U dient dit zelf aan te vragen via www.tvpimmulier.nl. Als lid kunt u onbeperkt vrij tennissen! 

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Stefan en de trainers van Team Tennis Op Maat

Inschrijven tennisles jeugd en volwassenen zomerseizoen 2018 TV Pim Mulier

JEUGD BUITEN zomerseizoen 2018, lidmaatschap van de tennisvereniging, 2x jeugdwedstrijdjes/Funmasters, IJsjesmiddag en een uniek tennisdiploma

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

ROOD geboren in 2009 of later

10?

15

?

...

ORANJE geboren in 2009, 2008 of 2007

8?

15

?

...

GROEN geboren in 2007, 2006 of 2005

8?

15

?

...

GEEL geboren in 2005 of eerder

8?

15

?

...

2e groepsles ROOD/ORANJE/GROEN/GEEL

8

15

€ 95

?

...

Duoles alle leeftijden

2

15

€ 360

?

...

Privéles alle leeftijden

1

1

€ 48

?

...

VOLWASSENEN BUITEN zomerseizoen 2018, inclusief gratis ledentoernooi

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Info

Inschrijven

Groepsles

4

17

€ 215

?

...

Groepsles

3

17

€ 285

?

...

Duoles

2

17

€ 430

?

...

Privéles

1

1

€ 50

?

...

Intensieve groepsles 1,5 uur

4

17

€ 320

?

...

Laatste nieuws

Zo lang mogelijk fit op de baan staan? Doe mee met de tennis fit trainingen op Pim Mulier!

Schrijf snel in want VOL=VOL!

Nieuws van 30 april

Speciaal voor onze 50+ tennissers zijn er Tennis Fit lessen op TV Pim Mulier
Wij willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk leden zo lang mogelijk plezier in het tennissen houden. We willen jou daarom ook wat extra’s bieden, zodat je zo lang mogelijk fit blijft, ook nog weer wat nieuws leert en plezier op de baan hebt met je tennismaatjes. En daarom biedt Tennis Op Maat jou in samenwerking met de vereniging en Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland (www.sport-revalidatie.nl) Tennis Fit tennislessen aan:

Wat gaan we doen? In een serie van 5 lessen krijg je 1 uur training van onze hoofdtrainer Stefan op dinsdag en/of donderdag (je schrijft in voor een vaste lesdag). Tijdens deze lessen van een uur, besteedt de leraar naast spelverbetering (tactisch en technisch) veel aandacht aan preventie van blessures. Je doet een gezamenlijke warming up, een cooling down en na afloop van elke training krijg je een gratis kopje koffie aangeboden van de vereniging. Na de les kun je nog een uur onderling met elkaar vrij spelen. Op dinsdag 29 mei en/of donderdag 31 mei organiseren wij aansluitend een expert meeting (workshop van een fysiotherapeut). Op dinsdag 15 mei en/of donderdag 17 mei organiseren wij aansluitend een toss begeleidt door Stefan. 

Wanneer? Dinsdag en donderdagochtend tussen 10.00-12.00 uur op 15/17 mei (tossen met tips van Stefan), 22/24 mei, 29/31 mei (aansluitend workshop door Fysiotherapeut), 5/7 juni en 12/14 juni.  

Deelnamegeld? De 5 tennislessen inclusief expert meeting en begeleide toss kost € 60,-. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Schrijf je dan in via onderstaande koppeling, VOL=VOL.

Klik hier om je in te schrijven voor Tennis Fit tennislessen op dinsdag

Klik hier om je in te schrijven voor Tennis Fit tennislessen op donderdag

Expert meeting (dinsdag en/of donderdag 29/31 mei)
We gaan je helpen om minder snel een blessure op te lopen en sneller van een blessure af te komen. Daarom organiseren we ook een expert meeting, waarin een uur gesproken wordt over het voorkomen en herstel van blessures door een expert op dit gebied. De expert meeting is aansluitend aan de tennisles. Deze expert meeting wordt gegeven door Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland (SRK).

Trainers Toss (dinsdag en/of donderdag 15/17 mei)
Op 15 en 17 mei organiseren wij aansluitend aan de Tennis Fit training een toss onder begeleiding van de Stefan. Bij het tossen gaat het om gezellig een balletje slaan met en tegen andere leden van de club. Het is een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere mensen te leren kennen. De leraar begeleidt de toss, geeft advies over tactiek/techniek tijdens het spelen van punten, geeft oefeningen en geeft tips ter voorkoming van blessures. Daarnaast zorgt de tennisleraar voor een indeling op de juiste speelsterkte, zodat iedere deelnemer lekker kan tennissen. 

Vragen? Stuur dan een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet,

Team Tennis Op Maat en Bestuur TV Pim Mulier

Gratis jeugdwedstrijdjes, ouderbijeenkomst en clubshirt passen zondagmiddag 28 januari tennisvereniging Pim Mulier

Inschrijven voor zomerseizoen 2018 is nu ook mogelijk via www.tennisopmaat.nl onder 'Pim Mulier'

Nieuws van 1 january

Speciaal voor al onze jeugdspelers van 5 t/m 17 jaar  (RoodOranjeGroen en Geel) die dit winterseizoen tennisles volgen en/of lid zijn van TV Pim Mulier organiseert Tennis Op Maat op zondagmiddag 28 januari leerzame en gezellige jeugdwedstrijdjes voor kinderen die in Rood (t/m 8/9 jaar), Oranje (t/m 10/11 jaar), Groen (t/m 12/13 jaar) of Geel (ouder dan 13 jaar) spelen. Plezier staat centraal: je kind doet in een positieve omgeving wedstrijdervaring op en leert andere kinderen kennen. 

Let op! Op 28 januari van 12.15-13.15 uur organiseren wij samen met de jeugdcommissie een ouderbijeenkomst om uitleg te geven over het nieuwe tennisseizoen. Daarnaast kunnen competitiespelende kinderen een TV Pim Mulier clubshirts passen en eventueel gelijk bestellen.

Wanneer? Zondagmiddag 28 januari op de allweatherbanen van Pim Mulier. De wedstrijdjes vinden plaats op voldoende banen waardoor je kind lekker veel kan spelen. 

Tijden? 12.30-14.00 uur (12.15 uur aanwezig en indeling op niveau). De ouderbijeenkomst start om 12.15 uur.

Voor wie? Voor alle jeugdspelers van 5 jaar t/m 17 jaar die tennissen bij Pim Mulier.

Deelnamegeld? Deelname is geheel gratis! 

Bij regen? Vanwege de allweatherbanen gaan de wedstrijdjes ook bij regen gewoon door: na even schuilen zijn de banen meteen weer bespeelbaar!

Hoe opgeven? Via onderstaande koppeling kun je je kind inschrijven:

Datum Inschrijven
Gratis jeugdwedstrijdjes 28 januari (ouderbijeenkomst 12.15-13.15 uur, daarna mogelijkheid om clubshirt te passen) klik hier


Hopelijk tot ziens bij de jeugdwedstrijdjes!

Met vriendelijke groet, namens Team Tennis Op Maat,

Stefan en Coen

Zo lang mogelijk fit op de baan staan? Doe mee met de tennis fit trainingen op Pim Mulier!

Schrijf snel in want VOL=VOL!

Nieuws van 12 december 2017

Speciaal voor onze 50+ tennissers zijn er Tennis Fit lessen op TV Pim Mulier
Wij willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk leden zo lang mogelijk plezier in het tennissen houden. We willen jou daarom ook wat extra’s bieden, zodat je zo lang mogelijk fit blijft, ook nog weer wat nieuws leert en plezier op de baan hebt met je tennismaatjes. En daarom biedt Tennis Op Maat jou in samenwerking met de vereniging en Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland (www.sport-revalidatie.nl) Tennis Fit tennislessen aan:

Wat gaan we doen? In een serie van 5 lessen krijg je 1 uur training van onze hoofdtrainer Stefan. Tijdens deze lessen van een uur, besteedt de leraar naast spelverbetering (tactisch en technisch) veel aandacht aan preventie van blessures. Je doet een gezamenlijke warming up, een cooling down en na afloop van elke training krijg je een gratis kopje koffie aangeboden van de vereniging. Na de les kun je nog een uur onderling met elkaar vrij spelen. Op donderdag 18 januari organiseren wij een expert meeting (workshop van een fysiotherapeut). Op donderdag 15 februari organiseren wij aansluitend een toss begeleidt door Stefan. 

Wanneer? Donderdagochtend tussen 10.00-12.00 uur op 18 januari (aansluitend workshop door Fysiotherapeut), 25 januari, 1, 8 en 15 februari (tossen met tips van Stefan).

Deelnamegeld? De 5 tennislessen inclusief expert meeting en begeleide toss kost € 60,-. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Schrijf je dan in via onderstaande koppeling, VOL=VOL.

Klik hier om je in te schrijven voor Tennis Fit tennislessen

Expert meeting (donderdag 18 januari)
We gaan je helpen om minder snel een blessure op te lopen en sneller van een blessure af te komen. Daarom organiseren we ook een expert meeting, waarin een uur gesproken wordt over het voorkomen en herstel van blessures door een expert op dit gebied. De expert meeting is op donderdag 18 januari aansluitend aan de tennisles. Deze expert meeting wordt gegeven door Femke Piek van Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland (SRK).

Trainers Toss (donderdag 15 februari)
Op donderdag 15 februari organiseren wij aansluitend aan de Tennis Fit training een toss onder begeleiding van de Stefan. Bij het tossen gaat het om gezellig een balletje slaan met en tegen andere leden van de club. Het is een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere mensen te leren kennen. De leraar begeleidt de toss, geeft advies over tactiek/techniek tijdens het spelen van punten, geeft oefeningen en geeft tips ter voorkoming van blessures. Daarnaast zorgt de tennisleraar voor een indeling naar de juiste speelsterkte, zodat iedere deelnemer lekker kan tennissen. De toss wordt gehouden op 15 februari.

Vragen? Stuur dan een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet,

Team Tennis Op Maat en Bestuur TV Pim Mulier

Tennisclinic zondagochtend 28 januari 10.00-12.00 uur TV Pim Mulier

Je kunt je nu ook inschrijven voor tennisles in zomerseizoen 2018 via www.tennisopmaat.nl onder 'Pim Mulier'

Nieuws van 12 october 2017

Themaclinic

Speciaal voor alle volwassen leden van Tennisvereniging Pim Mulier organiseren we ook dit winterseizoen weer leerzame tennisclinics met verschillende trainingsthema's. Hierbij focussen we ons per keer op één trainingsonderwerp waardoor je veel leert. De volgende clinic vindt plaats op zondagochtend 28 januari (Service- return en videoanalyse). 

Wanneer? Zondagochtend 28 januari van 10.00 tot 12.00 uur op Tennisvereniging Pim Mulier, Jaap Edenlaan 9. Na de clinic is er gelegenheid om de training na te bespreken en sluiten we af met een loterij.

Voor wie? Alle volwassenen die lid zijn van Tennisvereniging Pim Mulier.

Deelnamegeld? Het deelnamegeld bedraagt € 15,-. Je ontvangt hiervoor per e-mail een factuur.

Bij regen? Bij lichte regen gaat de clinic gewoon door: na even schuilen zijn de banen meteen weer bespeelbaar! Bel bij twijfel rond 9.30 uur het clubhuis op telnr. 0235270569 en vraag naar Stefan.

Hoe opgeven?
Via onderstaande koppeling kun je inschrijven voor de clinics.
Het aantal deelnemers is beperkt (12),acceptatie is op volgorde van inschrijving. Inschrijving verplicht tot betaling van het deelnamegeld aangezien wij het aantal trainers en het aantal te reserveren banen baseren op jouw deelname.
 
Evenement Inschrijven
Clinic zondag 28 januari 10.00-12.00 uur (Service-return en Videoanalyse) Klik hier

Benieuwd naar wanneer onze andere evenementen zijn? Like nu onze Facebookpagina en blijf op hoogte van al onze geplande evenementen!

Hopelijk tot ziens bij de eerstvolgende clinic!

Met vriendelijke groet, namens Team Tennis Op Maat,

Stefan 

Agenda (Pim Mulier)

Thursday 24 may 2018 until monday 31 december 2018

Doe mee met de leukste tenniskampen van Amsterdam op Kattenlaan, IJsbaanpad, Osdorp en De Meer!

Lesdata

Lesdata Pim Mulier zomerseizoen 2018

Partners en Verenigingen