Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Tennislessen > Lesmogelijkheden

Tennisles bij Tennis Op Maat

Tennis Op Maat biedt tennisles aan op verschillende locaties in en rondom Amsterdam. Bekijk per locatie/vereniging de lesmogelijkheden met bijbehorende prijzen:

Lesprogramma

Uiteraard bieden wij alle doelgroepen -in overleg met de cursisten- een tennisprogramma op maat aan:

  • Beginnende tennissers leren wij de basistechnieken en de regels van het enkel- en dubbelspel. Later komen daar topspin en slice, spelinzicht en tactiek, de bijzondere slagen (smash, lob, dropshot) en de ontwikkeling van een persooonlijke speelstijl bij.
  • Wedstrijd- en competitiespelers -u kunt ook met het hele competitieteam inschrijven- trainen voornamelijk op het verbeteren van de concentratie, het spelinzicht voor zowel dubbel- als enkelspel en het nemen van de juiste beslissing op het juiste moment.
  • Bij onze trainingen aan 55+ senioren besteden we vooral aandacht aan het verbeteren van het dubbelspel en het toepassen van de juiste techniek in combinatie met ontspannen blijven slaan waardoor blessures worden voorkomen.
  • Voor de jeugd t/m 11 jaar maken we gebruik van het nieuwste op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde programma van de Nederlandse tennisbond 'Tenniskids' waarin de kinderen met kleine en lichte rackets, zachte ballen en een aangepast speelveld de techniek op de juiste manier -en met veel plezier!- aanleren.

Partners en Verenigingen