Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Volwassenen

Procedure inschrijving & indeling

Als u zich inschrijft voor tennisles, ontvangt u per e-mail een automatische bevestiging dat de inschrijving bij ons is aangekomen. De indeling van de lesgroepen baseren wij op de gegevens die u heeft ingevuld op het inschrijfformulier. Op het moment dat wij u hebben ingedeeld, ontvangt u van ons de indelingse-mail met alle gegevens over uw les. Na bekendmaking van de indeling is het niet meer mogelijk uw inschrijving te annuleren.
 
Wij begrijpen dat u graag zo vroeg mogelijk wilt weten in welke lesgroep u bent geplaatst. Het is echter elk lesseizoen een flinke uitdaging om een geslaagde indeling te maken op basis van alle wensen op het gebied van niveau, beschikbaarheid, leeftijd en gewenste lespartners.
 
Wij streven ernaar u zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen, maar in sommige gevallen kan het zo zijn dat de indeling pas vlak voor de start van de lessen bekend is. Wij doen er alles aan om u een geschikte lesplek aan te kunnen bieden, maar we zijn hierin o.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal beschikbare tennisbanen. Hoe groter uw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een geschikte lesplek!

TennislesTennisles
Tennisles voor alle leeftijden en niveaus.
ClinicsClinics
Leerzame clinics en thematrainingen.
TennisweekendenTennisweekenden
Intensieve tennisweekenden Zutphen
ToernooienToernooien
Overzicht van recreatieve en open toernooien.

Partners en Verenigingen