Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Wie zijn wij? > Tennisleraren

Onze tennisleraren

Raymon Janson

Raymon Janson

Na een kortstondig avontuur als fulltime tennisser heb ik me op het vak van tennistrainer gestort. In 2004 heb ik de A-opleiding bij de KNLTB gehaald en in 2007 heb ik de B-opleiding gedaan. Ik verzorg met veel plezier de jeugdselectietrainingen op Kattenlaan. Ook werk ik met gevorderde wedstrijdspelers bij tennisclub Chip And Charge te Watergraafsmeer. In mijn eigen tenniscarrière heb ik inmiddels in meer dan 50 niveau 3-finales gestaan en in 10 niveau 1-finales. Ik train zowel de recreatieve tennissers als de wedstrijdspelers en ik zie het als een uitdaging om iedereen te begeleiden naar een hoger niveau. Ook hoop ik op de clubs het spelen van tennis voor iedereen nog aantrekkelijker te maken. Ik heet jullie van harte welkom in mijn trainingen!

Christiaan Kelder

Christiaan Kelder

Een gemotiveerdere tennisleraar is niet te vinden! Het is mijn droom om mijn passie voor en plezier in tennis met iedereen te delen. Meteen toen ik 18 jaar werd ben ik begonnen met les geven. Ik heb zelf veel getraind bij Tennis Academy Laurense en heb inmiddels speelsterkte 4/4 op mijn pasje staan. Ik speel competitie en veel toernooien. Ik ben de KNLTB-opleiding tot tennisleraar gaan volgen en ik kijk er naar uit om iedereen tennisles op maat te geven!

Tom Kleijwegt

Tom Kleijwegt

Vanaf mijn zesde jaar ben ik al bezig met tennis. Mijn speelsterkte is voor zowel enkel als dubbel 3. In 2001 heb ik de Montessori Pabo met aantekening leraar lichamelijke opvoeding afgerond. Ik heb, naast het geven van tennisles, een aantal jaren op een basisschool in Amsterdam-Noord gewerkt. Dat beviel mij erg goed, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor tennis. De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier aan recreanten en wedstrijdspelers tennisles gegeven op verschillende tennisparken in en rond Amsterdam. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om alle tennissers op hun eigen niveau te helpen een betere speler te worden en daardoor nog meer plezier te laten beleven aan het tennisspel. Foto: tennisleraar Tom met topspeelster Ana Ivanovic

Stefan Imanse

Stefan Imanse

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 22 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald. 

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

Arjan de Graaff

Arjan de Graaff

Mijn naam is Arjan de Graaff en ik ben 35 jaar. Ik ben altijd al met vele sporten bezig geweest en vanaf mijn 10e ben ik gaan tennissen. Tennis is mijn passie, hier haal ik mijn plezier uit. Zowel in het zelf spelen als in het lesgeven. Tijdens mijn studie op de ALO in Amsterdam ben ik ook begonnen met het lesgeven op verschillende tennisparken. Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij Tennisschool Tennis Op Maat. Op de tennisbaan streef ik er naar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt. Ikzelf heb van jongs af aan zeer veel plezier aan deze sport beleeft en ik wil dat graag overbrengen op jong en oud. Hoop je snel te zien op de tennisbaan!

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Mijn naam is Dennis Roggeveen, ik ben 27 jaar en woon in Zaandam. 5 Jaar geleden heb ik de licentie tennisleraar A gehaald en ik ben eigenlijk gelijk aan de slag gegaan bij tennisschool Jeroen Hoevenberg in Zaandam. Ik heb vroeger altijd fanatiek gevoetbald, maar op mijn 12de kreeg ik last van een groeispurt, waardoor ik geen contact sport meer mocht doen. Zodoende kwam ik eigenlijk bij tennis terecht, met de gedachtegang om daarna weer verder te gaan met voetbal. Tennis beviel mij zo goed dat ik eigenlijk nooit meer de behoefte heb gehad om terug te gaan. Tennis was helemaal mijn ding! Ik ben zelf een niveau 3 speler en vertegenwoordig dit seizoen KZTV in de 3de klasse gemengd. Ik ga dit seizoen op donderdag en zaterdag lesgeven en ik hoop hiermee vele van jullie met veel enthousiasme het tennis spelletje bij te brengen!

Sil Oudman

Sil Oudman

Ik tennis al fanatiek sinds ik 13 jaar oud was. Bijna dagelijks was ik op de tennisbaan te vinden van mijn clubje. Na het studeren ben ik even gestopt met tennis.  Ik heb toen een aantal seizoenen gewerkt als skileraar en toen ontdekt dat ik lesgeven erg leuk vind. 

Zo’n 7 jaar geleden ben ik weer gaan tennissen en ik was meteen weer helemaal gek op dit spelletje. Ik vond het zelfs zo leuk om weer veel te tennissen dat ik in 2014 besloot om een carrièreswitch te maken en gestopt ben met mijn commerciële baan. Ik ben de tennisopleiding gaan volgen bij het CIOS in Haarlem en heb mijn diploma als tennisleraar gehaald. Ik vind het ontzettend leuk om mensen  te helpen om beter te leren tennissen, zodat ze nog enthousiaster worden van deze mooie sport.

Graag tot snel op de tennisbaan!

Doortje Macco

Doortje Macco

Bewegen staat al heel mijn leven centraal. Ondanks dat ik op straat altijd voetbalde, heb ik op jonge leeftijd (gelukkig) toch gekozen om te gaan tennissen. Urenlang kon ik tegen een muurtje aan tennissen en  de zomers bestonden enkel uit toernooien spelen. Al mijn vrienden kende ik door tennis en iedereen trainde bij dezelfde trainer. Het was ontzettend leuk om de sport als verbinding te hebben! Ik heb tennis altijd de leukste sport gevonden. Het is verbindend, tactisch, fysiek en het vergt een hoop concentratie.
Ik ben bijna afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en ik geef gymles op een middelbare school. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken en ik deel graag mijn enthousiasme over sport! Mijn studie bood mij de kans om de tennisopleiding ernaast te doen, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik begin dit jaar voor het eerst met lesgeven bij Tennis Op Maat en ik heb er enorm veel zin in!  

Anne Weeber

Anne Weeber

Mijn naam is Anne Weeber en ik ben 26 jaar. Van jongs af aan ben ik al met sport bezig. Eerst hockey en atletiek en vanaf mijn 11e ook tennis. Vanaf mijn 20e heb ik alleen gekozen voor tennis, maar ondertussen loop ik ook weer hard en ben ik actief als hockeytrainer en coach bij MHC Amstelveen. Ik tennis nog altijd met zoveel plezier dat ik na mijn studie Biomedische Wetenschappen op het CIOS de opleiding tot tennisleraar ben gaan volgen. Op dit moment ben ik speelsterkte 4, speel ik op zaterdag competitie en speel ik in de zomerperiode ook veel toernooien. Ik hoop met mijn lessen zowel jong als oud enthousiast te maken voor het tennis spelletje. 

Wouter Smits

Wouter Smits

Hoi tennisliefhebber,
Leuk dat ik jou de komende periode les mag gaan geven. Met veel energie ga ik starten op het park van IJsbaanpad en Pim Mulier. Graag stel ik mijzelf aan je voor. Ik ben Wouter Smits, 37 jaar. Tennis is -hoe kan het ook anders- mijn grote passie van jongs af aan. Mijn eerste tennisles heb ik gekregen toen ik 6 was en heb sindsdien het racket nooit meer los gelaten. In mijn jeugd heb ik altijd in de selectie gezeten en was zo ongeveer alle dagen van de week op de tennisbaan te vinden. Tot op de dag van vandaag speel ik nog steeds met veel plezier competitie en toernooien. Ik woon met mijn gezin in Weesp.
Na geswitcht te hebben tussen Recruitment / HR-functies en tennisles geven, ga ik nu definitief doen wat ik écht heel leuk vind: leuke, afswisselende intensieve tennistrainingen verzorgen voor jou! In 2013 heb ik mijn Licentie behaald en vervolgens bij Amstelpark/Spa Zuiver gewerkt, vervolgens via tennisschool CIC bij o.a. TV Tiebreakers en de laatste 3 jaar bij Tennisclub Ijburg, waar ik een unieke interne training heb gevolgd bovenop mijn A-licentie en waar ik een complete trainer ben geworden.

Mijn visie als tennistrainer is dat elke leerling uniek is en dat iedereen op zijn eigen manier leert. Als leraar wil ik spelers hun eigen speltype en voorkeuren laten ontdekken en het helpen ontwikkelen hiervan. Elke leerling wil ik betrekken in hun eigen leerproces, zodat persoonlijke doelen behaald worden.

Je mag dit van mij verwachten:

  • de leerling laten voelen en ervaren, zonder veel verbale informatie
  • altijd positieve coaching en nóóit sarcasme, vooral richting (jonge) jeugd)
  • ik probeer altijd zo creatief en innovatief mogelijk te zijn om een doel te behalen
  • een hoge lesintensiteit
  • FUN is een must!


Vind je dat er iets beter of anders kan, feel free to say it! 

We gaan samen knallen, tactisch en technisch vooruitgaan en vooral veel lol hebben!

Tot snel op de baan!

Sportieve groet,

Wouter

Gianni Schepens

Gianni Schepens

Het geven van tennisles begon voor mij als een leuke bijbaan naast m’n studie journalistiek —één schamel avondje per week, in Hilversum, om wat bij te verdienen. Eén avondje werden drie avonden, en afgelopen zomer mocht ik mezelf prompt fulltime tennisleraar noemen. Ik ben jarenlang een speler van niveau 4 geweest, en hoop nog eens een 3 te worden. Maar winst of verlies, het belangrijkste is dat ik altijd met enorm veel plezier op de baan sta. Dat enthousiasme hoop ik over te kunnen brengen op mijn leerlingen. Voor alle leeftijdscategorieën kan tennis volgens mij een belangrijke aanvulling op je leven zijn. Mentale weerbaarheid, fit blijven, spelplezier. Tennis biedt het allemaal, en ik hoop dit ook te kunnen bieden in mijn lessen, voor jong en oud, recreant en fanatiekeling!

René Jaspers

René Jaspers

Ik speel mijn hele leven al tennis. Een aantal jaren geleden besloot ik om van mijn passie mijn werk te maken en mijn KNLTB licentie voor tennisleraar te halen.  
Tennis is bij uitstek een technische en mentale sport. In mijn lessen help ik je je vaardigheden te ontwikkelen en meer regie over je focus te krijgen. Hoe meer je die balans vindt, hoe meer vooruitgang je boekt. En hoe meer plezier je beleeft. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk werkt het vaak precies omgekeerd. 
Naast mijn werk als tennisleraar werk ik ook als web-ontwikkelaar. Ik zit dan vaak uren stil met mijn neus achter een computerscherm. Ik kan daarom niet wachten om met jullie de baan op te gaan.

Ardie Dumais

Ardie Dumais

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig: hardlopen, fitness, zwemmen en natuurlijk vooral tennis. In Indonesië, waar ik geboren ben, heb ik op nationaal niveau volleybal gespeeld, maar uiteindelijk heb ik toch voor tennis gekozen. Ik speel competitie in het eerste herenteam bij tennisvereniging ATC Sloterplas. Sinds de oprichting van de Tennisschool werk ik met veel plezier bij Tennis Op Maat. Ik vind het een uitdaging om zowel jeugd als volwassenen op een enthousiaste manier beter te leren tennissen. Tot ziens op de tennisbaan!

Coen van Keulen

Coen van Keulen

Mijn naam is Coen van Keulen en sinds mijn vierde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf mijn 13e tot mijn 20e heb ik bij Jong Oranje gespeeld en reisde ik de hele wereld over. Ik speelde alle junior grand slam toernooien en won van tennissers als Andy Murray, Gael Monfils en Juan Martin Del Potro. Op dit moment is mijn speelsterkte 2 en speel ik competitie in Nederland en Duitsland. De laatste 4 jaar heb ik bij verschillende tennisscholen de lessen verzorgd. Ik hoop mijn ervaringen en fanatisme over te brengen aan alle tennisliefhebbers en iedereen naar een hoger niveau te tillen. Tot ziens op de tennisbaan!

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

 
Mijn naam is Onno Kloosterboer en sinds mijn vijfde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf jongs af aan heb ik bij de tennisbond van Overijssel bij de beste 12 jeugdspelers gezeten. Vanaf mijn twaalfde jaar heb ik landelijke jeugdtoernooien gespeeld en vanaf mijn veertiende heb ik de stap gemaakt naar de A- toernooien (speelsterkte 1 en 2). In die tijd heb ik heel Nederland doorgereisd om een zo hoog mogelijke positie op de Nederlandse ranglijst te krijgen. Mijn hoogste ranking was plaats 89 in het enkelspel en 102 in het dubbelspel. Momenteel speel ik nog erg fanatiek competitie op zaterdag en zondag. De afgelopen vijf jaar ben ik steeds meer les gaan geven en wil ik graag mijn enthousiasme en ervaringen overbrengen en iedereen begeleiden naar een hoger tennisniveau. Tot ziens op de tennisbaan!

Fulco van 't Hag

Fulco van 't Hag

In mijn jeugd heb ik veel getennist. Na een tussenstop tijdens mijn studententijd ben ik achttien jaar geleden weer lid geworden in Amsterdam.
Begin dit jaar rondde ik de opleiding tennisleraar A af. In mij ontwaakte het talent voor lesgeven,  waarin ik iedere dag investeer, bij onder andere tennispark Sloterplas, op Amsterdamse scholen en pleinen in de stad! Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, enthousiasme en ervaring met jullie te delen. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Jordi Uleman

Jordi Uleman

Van jongs af aan ben ik gek op tennis. Ik tennis vanaf mijn 6e jaar. Van mijn passie heb ik mijn beroep kunnen maken. Ik heb diverse sportopleidingen gedaan zoals CIOS, KNLTB gediplomeerd tennisleraar en fitness. Ik geef met veel plezier tennisles en ik vind het leuk om mijn passie en enthousiasme over te brengen op mijn leerlingen.

 

Joey Schaaf

Joey Schaaf

Mijn naam is Joey Schaaf. Ik ben 24 jaar en woon in Limmen.
Ik doe al mijn hele leven aan sport, daarbij stond tennis altijd op nr 1. Momenteel heb ik een rating van 4 in zowel mijn enkel als dubbel en probeer mijzelf nog steeds te verbeteren.
Vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag sportleraar wilde worden. Aangezien mijn passie voor tennis het grootst was, heb ik mijn tennisleraar A & B licentie tijdens mijn opleiding op het CIOS behaald. Na mijn opleiding mocht ik een jaar lang invallen als docent op het CIOS, waarbij ik zelf cursisten begeleide in het lesgeven binnen de tennisgerichte vakken. Daarnaast ben ik dat jaar begonnen als tennisleraar bij L.T.C. Startbaan in Amstelveen, waar ik momenteel nog steeds werk. Dit seizoen ben ik begonnen met lesgeven bij Tennis Op Maat, wat mij zeer goed bevalt.
Veel tennisplezier toegewenst en tot op de baan!

Xander van As

Xander van As

Mijn naam is Xander van As en ik ben dit winterseizoen begonnen als tennisleraar bij Tennis Op Maat. Na mijn middelbare school ben ik op het CIOS opleiding tot tennisleraar gaan volgen. Momenteel studeer ik pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook ik ben al van jongs af aan enorm gebonden aan tennis. Door het zelf ervaren hoe leuk de sport tennis is, ben ik gedreven om mijn enthousiasme over te brengen. Op het CIOS heb ik veel stage gelopen bij verschillende instellingen en (sport)verenigingen. Daar ben ik erachter gekomen dat ik graag pedagogiek en tennisles zou willen combineren. Naast mijn werkzaamheden voor Tennis Op Maat geef ik ook nog les voor het universitair sport centrum in Watergraafsmeer. Hopelijk zien we elkaar snel op of rond de baan!

Tim Blankert

Tim Blankert

Mijn naam is Tim Blankert en ik ben altijd al gek geweest van sport, waarbij ik mij in het tennis het meest serieus heb ontwikkeld. Van jongs af aan ben ik actief als speler. Het mentale en tactische aspect van de sport vind ik erg interessant. Ik heb tijdens mijn studie psychologie de trainersopleiding gevolgd bij de KNLTB. Hierna ben ik gestart met tennisles geven en heb ik aan de UvA een master Sport- en prestatiepsychologie gedaan. Na afronding hiervan heb ik 2 jaar als mental coach en tennistrainer gewerkt bij Global Tennis Team op Mallorca. Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en klaar om mijn passie en ervaringen over te brengen op andere spelers!

Erik Faneker

Erik Faneker

Toen ik het veel te zware racket van mijn vader oppakte op mijn tiende was ik al meteen in de greep van het spelletje. Ook nu nog, tijdens mijn studie Bewegingswetenschappen, ben ik een echt tennisdier. In 2014 heb ik naast mijn eerste bachelor Communicatiewetenschappen mijn licentie A gehaald bij Paul van der Knaap. Ik zal de komende tijd naast de tennislessen ook de bewegingsscholing voor de jeugdselectie op Kattenlaan verzorgen. Daarnaast speel ik zelf nog altijd fanatiek op niveau 4 bij Chip & Charge in Amsterdam-Oost, waar ik tevens de fysieke training aan de studenten verzorg. Tot snel op de baan!

Emile Donker

Mijn naam is Emile Donker en Ik geef inmiddels al 33 jaar les en doe dat nog altijd met veel plezier. In 1985 heb ik mijn trainersdiploma gehaald bij de KNLTB.

Mijn voorkeur gaat uit naar het les geven aan recreanten. Mijn doel is om ze enthousiast te maken voor het tennisspelletje door het aanleren van de basisslagen, waardoor ze uiteindelijk zelf wedstrijdjes kunnen gaan spelen en plezier beleven aan de sport.

Ik geef nu inmiddels 12 jaar les bij tennisvereniging  Lucky Strike in Zwanenburg en heb het hier nog steeds erg naar mijn zin. Sinds het zomerseizoen van 2018 werk ik voor Tennisschool Tennis Op Maat en dat bevalt mij goed.

Ik wens iedereen veel plezier in het spelen van het allerleukste spelletje. Tot snel op de tennisbaan!

Werken als tennisleraar?

Tennisschool Tennis Op Maat is regelmatig op zoek naar enthousiaste en betrokken tennisleraren met minimaal KNLTB A-licentie die ons team willen komen versterken. Neem voor meer informatie contact met ons op op tel. 020-4860066 of via info@tennisopmaat.nl.

Partners en Verenigingen