Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Wie zijn wij? > Tennisleraren

Onze tennisleraren

Raymon Janson

Raymon Janson

Na een kortstondig avontuur als fulltime tennisser heb ik me op het vak van tennistrainer gestort. In 2004 heb ik de A-opleiding bij de KNLTB gehaald en in 2007 heb ik de B-opleiding gedaan. Ik verzorg met veel plezier de jeugdselectietrainingen op Kattenlaan. Ook werk ik met gevorderde wedstrijdspelers bij tennisclub Chip And Charge te Watergraafsmeer. In mijn eigen tenniscarrière heb ik inmiddels in meer dan 50 niveau 3-finales gestaan en in 10 niveau 1-finales. Ik train zowel de recreatieve tennissers als de wedstrijdspelers en ik zie het als een uitdaging om iedereen te begeleiden naar een hoger niveau. Ook hoop ik op de clubs het spelen van tennis voor iedereen nog aantrekkelijker te maken. Ik heet jullie van harte welkom in mijn trainingen!

Christiaan Kelder

Christiaan Kelder

Een gemotiveerdere tennisleraar is niet te vinden! Het is mijn droom om mijn passie voor en plezier in tennis met iedereen te delen. Meteen toen ik 18 jaar werd ben ik begonnen met les geven. Ik heb zelf veel getraind bij Tennis Academy Laurense en heb inmiddels speelsterkte 4/4 op mijn pasje staan. Ik speel competitie en veel toernooien. Ik ben de KNLTB-opleiding tot tennisleraar gaan volgen en ik kijk er naar uit om iedereen tennisles op maat te geven!

Remi van Beusekom

Remi van Beusekom

Ik geef inmiddels al weer 10 jaar les bij TV Osdorp. En met veel plezier! Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik al met sport bezig; tennis, voetbal, judo, turnen, atletiek en wintersporten. De liefde voor sport zit in mijn familie; mijn hele familie is liefhebber en mijn vader was ook sportleraar. Na het Cios (algemene sportopleiding) heb ik mijn tennislicentie gehaald bij de KNLTB. Tennis is een schitterende sport waar van alles in zit. Ik hoop dat ik met mijn kennis en plezier in het spelletje jullie naar een hoger niveau kan brengen.

Tom Kleijwegt

Tom Kleijwegt

Vanaf mijn zesde jaar ben ik al bezig met tennis. Mijn speelsterkte is voor zowel enkel als dubbel 3. In 2001 heb ik de Montessori Pabo met aantekening leraar lichamelijke opvoeding afgerond. Ik heb, naast het geven van tennisles, een aantal jaren op een basisschool in Amsterdam-Noord gewerkt. Dat beviel mij erg goed, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor tennis. De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier aan recreanten en wedstrijdspelers tennisles gegeven op verschillende tennisparken in en rond Amsterdam. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om alle tennissers op hun eigen niveau te helpen een betere speler te worden en daardoor nog meer plezier te laten beleven aan het tennisspel. Foto: tennisleraar Tom met topspeelster Ana Ivanovic

Stafan Imanse

Stafan Imanse

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 22 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald. 

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

Roderik Franken

Roderik Franken

Sinds mijn zesde ben ik helemaal verslaafd aan tennis. Tennis als plezierig tijdverdrijf en tennis als wedstrijdsport. Op dit moment zit ik nog midden in mijn carriere als wedstrijdspeler en ga dit jaar voor het eerst in de gemengde hoofdklasse op zondag spelen. Ik heb veel trainen gecombineerd met mijn opleiding op de ALO en richt mij sindsdien niet alleen op mijn eigen tennisspel, maar ook op het tennisspel van anderen. Het geeft mij erg veel voldoening als ik mijn leerlingen vooruit zie gaan op de vlakken die we getraind hebben. Ik doe altijd mijn uiterste best om te kijken waar het meeste winst ligt voor de spelers om beter te worden  en stem hier de trainingen doelgericht op af. Mijn mening is dat je van beter worden het meeste plezier ervaart!

Arjan de Graaff

Arjan de Graaff

Mijn naam is Arjan de Graaff en ik ben 33 jaar. Ik ben altijd al met vele sporten bezig geweest en vanaf mijn 10e ben ik gaan tennissen. Tennis is mijn passie, hier haal ik mijn plezier uit. Zowel in het zelf spelen van competitie en toernooien als in het lesgeven. Ik heb bij de KNLTB mijn A-Opleiding behaald. Tijdens mijn studie op de ALO ben ik ook begonnen met het lesgeven op verschillende tennisparken. Ik streef er naar dat elke speler zich ontwikkelt op elk niveau en dat ieder daarin plezier beleeft. Ikzelf heb van jongs af aan zeer veel plezier aan deze sport beleeft en ik wil dat graag overbrengen op jong en oud. Hoop je snel te zien op de tennisbaan!

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Mijn naam is Dennis Roggeveen, ik ben 27 jaar en woon in Zaandam. 5 Jaar geleden heb ik de licentie tennisleraar A gehaald en ik ben eigenlijk gelijk aan de slag gegaan bij tennisschool Jeroen Hoevenberg in Zaandam. Ik heb vroeger altijd fanatiek gevoetbald, maar op mijn 12de kreeg ik last van een groeispurt, waardoor ik geen contact sport meer mocht doen. Zodoende kwam ik eigenlijk bij tennis terecht, met de gedachtegang om daarna weer verder te gaan met voetbal. Tennis beviel mij zo goed dat ik eigenlijk nooit meer de behoefte heb gehad om terug te gaan. Tennis was helemaal mijn ding! Ik ben zelf een niveau 3 speler en vertegenwoordig dit seizoen KZTV in de 3de klasse gemengd. Ik ga dit seizoen op donderdag en zaterdag lesgeven en ik hoop hiermee vele van jullie met veel enthousiasme het tennis spelletje bij te brengen!

Sil Oudman

Sil Oudman

Ik tennis al fanatiek sinds ik 13 jaar oud was. Bijna dagelijks was ik op de tennisbaan te vinden van mijn clubje. Na het studeren ben ik even gestopt met tennis.  Ik heb toen een aantal seizoenen gewerkt als skileraar en toen ontdekt dat ik lesgeven erg leuk vind. 

Zo’n 7 jaar geleden ben ik weer gaan tennissen en ik was meteen weer helemaal gek dit spelletje. Ik vond het zelfs zo leuk om weer veel te tennissen dat ik in 2014 besloot om een carrièreswitch te maken en gestopt ben met mijn commerciële baan. Ik ben de tennisopleiding gaan volgen bij het CIOS in Haarlem en heb mijn diploma als tennisleraar gehaald. Ik vind het ontzettend leuk om mensen  te helpen om beter te leren tennissen, zodat ze nog enthousiaster worden van deze mooie sport.

Graag tot snel op de tennisbaan!

Sem Snippe

Sem Snippe

Vanaf mijn 10e ben ik begonnen met tennissen. Ik was meteen al in ‘de greep’ van het spelletje. Er is niets waar ik zoveel passie en enthousiasme voor heb als tennis. Naast het technische, tactische en fysieke gedeelte binnen tennis, ben ik erg geïnteresseerd in het mentale aspect van sport. Daarom ben ik dit jaar begonnen aan de master Sport- en Prestatiepsychologie aan de UvA. Tennistraining geven sluit natuurlijk goed aan op mijn studie, hartstikke leuk voor een sportpsycholoog in spe. Ik kijk ernaar uit om tennis op maat aan iedereen te geven en mijn enthousiasme voor, en kennis over, de sport over te brengen! Ik heet jullie van harte welkom bij mijn lessen!

Ardie Dumais

Ardie Dumais

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig: hardlopen, fitness, zwemmen en natuurlijk vooral tennis. In Indonesië, waar ik geboren ben, heb ik op nationaal niveau volleybal gespeeld, maar uiteindelijk heb ik toch voor tennis gekozen. Ik speel competitie in het eerste herenteam bij tennisvereniging ATC Sloterplas. Sinds de oprichting van de Tennisschool werk ik met veel plezier bij Tennis Op Maat. Ik vind het een uitdaging om zowel jeugd als volwassenen op een enthousiaste manier beter te leren tennissen. Tot ziens op de tennisbaan!

Teun Kuijken

Teun Kuijken

Al vanaf jongs af aan is tennis mijn grootste passie! De diversiteit die het spel biedt, maakt het voor mij de mooiste sport die er is. Deze passie probeer ik sinds mijn 17de iedere dag weer over te brengen op de leerlingen. Ik ben nu zo’n 10 jaar actief als trainer en in de loop van de jaren ben ik me gaan focussen op het ontwikkelen van jeugdtalent. Het is fantastisch om met spelers te werken die op een ambitieuze wijze met hun passie bezig zijn. Ik ben bij Tennis Op Maat gekomen om samen met de andere trainers een stevige fundering te leggen waarop talentvolle spelers zich kunnen ontwikkelen. We zijn hier sinds april 2012 hard mee aan de slag gegaan! Voor mij heeft de leerling/speler altijd centraal gestaan: de trainer moet zich kunnen aanpassen aan de speler en de situatie. Deze visie maakt het makkelijker om maatwerk te leveren. Deze gedeelde visie maakt het samenwerken met Tennisschool Tennis Op Maat zeer fijn. We zien elkaar op en rond de tennisbaan!

Coen van Keulen

Coen van Keulen

Mijn naam is Coen van Keulen en sinds mijn vierde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf mijn 13e tot mijn 20e heb ik bij Jong Oranje gespeeld en reisde ik de hele wereld over. Ik speelde alle junior grand slam toernooien en won van tennissers als Andy Murray, Gael Monfils en Juan Martin Del Potro. Op dit moment is mijn speelsterkte 2 en speel ik competitie in Nederland en Duitsland. De laatste 4 jaar heb ik bij verschillende tennisscholen de lessen verzorgd. Ik hoop mijn ervaringen en fanatisme over te brengen aan alle tennisliefhebbers en iedereen naar een hoger niveau te tillen. Tot ziens op de tennisbaan!

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

 
Mijn naam is Onno Kloosterboer en sinds mijn vijfde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf jongs af aan heb ik bij de tennisbond van Overijssel bij de beste 12 jeugdspelers gezeten. Vanaf mijn twaalfde jaar heb ik landelijke jeugdtoernooien gespeeld en vanaf mijn veertiende heb ik de stap gemaakt naar de A- toernooien (speelsterkte 1 en 2). In die tijd heb ik heel Nederland doorgereisd om een zo hoog mogelijke positie op de Nederlandse ranglijst te krijgen. Mijn hoogste ranking was plaats 89 in het enkelspel en 102 in het dubbelspel. Momenteel speel ik nog erg fanatiek competitie op zaterdag en zondag. De afgelopen vijf jaar ben ik steeds meer les gaan geven en wil ik graag mijn enthousiasme en ervaringen overbrengen en iedereen begeleiden naar een hoger tennisniveau. Tot ziens op de tennisbaan!

Nigel Pouw

Nigel Pouw

Van jongs af aan tennis ik veel en dat heeft geleid tot mijn speelsterkte 3 in zowel enkel- als dubbelspel. Het plezier dat ik in tennis heb wilde ik graag overbrengen op andere tennissers en dus ben ik 6 jaar geleden begonnen met het geven van tennisles. In mijn jeugd speelde ik vooral om te winnen (of verliezen:). Tegenwoordig speel ik om mezelf te verbeteren. Met de focus op jezelf verbeteren in plaats van op het resultaat beleef ik veel meer plezier in het tennis en is mijn spel ook nog eens een heel stuk vooruit gegaan. Deze gedachte wil ik graag overbrengen op mijn leerlingen. Focus op jezelf verbeteren en heb plezier in het tennis, dan komen de resultaten vanzelf! Ik hoop snel kennis met jullie te maken om samen fanatiek en plezierig aan de slag te gaan.
 

Jonas Vogten

Jonas Vogten

Voordat ik mijzelf bij tennisschool Tennis op Maat voegde, heb ik ruim zeven jaar voor andere tennisscholen tennistraining gegeven. Naast het geven van tennistraining werk ik als maatschappelijk werker in de jeugdzorg en heb ik een praktijk als sportpsycholoog. Vooral in mijn jeugd heb ik fanatiek getennist, met veel training en toernooien door heel het land. Het ging toen voornamelijk om het resultaat. Nu speel ik meer omdat ik er simpelweg van geniet. In mijn tennislessen staat, naast het verbeteren van de verschillende vaardigheden, het hebben van plezier dan ook centraal. Ook vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen goed leren bewegen en met een bezweet voorhoofd van de baan stappen. Ik hoop snel kennis met jullie te kunnen maken, zodat we lekker aan de slag kunnen gaan.

Ay Mey Lie

Ay Mey Lie

Met tennis begon ik lang geleden tegen een muurtje met een houten racket en een schuimplastic bal. Dat materiaal is inmiddels verleden tijd, maar mijn enthousiasme voor tennis is onverminderd groot. Als het even kan ben ik op een baan te vinden. Zelf train ik sinds een aantal jaar met de Mindsetmethode van Jackie Reardon. Vooral daardoor ontdekte ik dat iedereen met plezier in het spelletje, ongeacht leeftijd en niveau, zijn of haar tennis verder kan ontwikkelen. Mentaal, tactisch, technisch of conditioneel, er is altijd iets te leren. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij! Naast het geven van tennistraining ben ik werkzaam als schrijver en redacteur.

Fulco van 't Hag

Fulco van 't Hag

In mijn jeugd heb ik veel getennist. Na een tussenstop tijdens mijn studententijd ben ik achttien jaar geleden weer lid geworden in Amsterdam.
Begin dit jaar rondde ik de opleiding tennisleraar A af. In mij ontwaakte het talent voor lesgeven,  waarin ik iedere dag investeer, bij onder andere tennispark Sloterplas, op Amsterdamse scholen en pleinen in de stad! Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, enthousiasme en ervaring met jullie te delen. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Martijn van Haasteren

Martijn van Haasteren

Al sinds mijn jonge jaren ben ik een fanatiek tennisser die het hele land door reisde om de nationale ranglijst toernooien te spelen (met dank aan mijn ouders). Dit resulteerde in een vaste plaats in de top 40 van Nederland, zowel bij de junioren als senioren.

Na mijn studie aan de ALO in Den Haag waar ik ook direct mijn tennisleraar A haalde besloot ik mij een aantal jaar in het profcircuit te begeven. Ik heb meerdere fantastische jaren op de tour meegemaakt. Mede door de goede resultaten heb ik kris kras over de wereld kunnen reizen om steeds meer ATP punten te verzamelen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een hoogste ranking van 117 van de wereld in het dubbelspel en 470 in de singel. Samen met mijn partner Jasper Smit is het zelfs gelukt om mee te spelen op Wimbledon en bijvoorbeeld het Abn Amro toernooi in Rotterdam, ook zijn wij samen tweevoudig Nederlandskampioen in het dubbelspel geworden. Aan het eind van mijn carrière heb ik 4 jaar lang deel mogen uitmaken van het Daviscupteam van de Nederlandse Antillen, zowel als speler als playing captain.

Na mijn eigen carrière besloot ik proftennissers te gaan coachen en begeleiden. Dit sloot goed aan bij mijn studie en alle ervaring die ik had op gedaan als profspeler. Na het behalen van mijn tennisleraar  B- en C-licentie ben ik aan het werk geweest met Michel Koning (220 ATP), Matwe Middelkoop (190 ATP), Stephan Fransen (817 ATP) en Colin van Beem (500 ATP).

Inmiddels is voor mij de tijd aangebroken om in  eigen land mijn ervaringen te delen met nieuwe generaties tennissers. Toen ik in contact kwam met Tennis Op Maat was de keuze dan ook snel gemaakt. Vanaf deze zomer ga ik met enthousiasme aan het werk voor de tennisschool. Ik hoop zoveel mogelijk spelers en speelsters te kunnen helpen zich zelf te ontwikkelen en op deze manier met maximaal plezier, motivatie en inzet op de baan te staan.

Jordi Uleman

Jordi Uleman

Van jongs af aan ben ik gek op tennis. Ik tennis vanaf mijn 6e jaar. Van mijn passie heb ik mijn beroep kunnen maken. Ik heb diverse sportopleidingen gedaan zoals CIOS, KNLTB gediplomeerd tennisleraar en fitness. Ik geef met veel plezier tennisles en ik vind het leuk om mijn passie en enthousiasme over te brengen op mijn leerlingen.

 

Angelique de Graaf

Angelique de Graaf

Net als mijn 2 dochters die beide de dansacademie in Asterdam doen, draait mijn leven vanaf jongs af aan om sport. In mijn jeugd trainde ik bij de nationale turn en tennisbond en doorliep het gehele bondscircuit met zijn toernooien, waarna ik op 15 jarige leeftijd op niveau 3 speelde. Na een periode het A circuit te hebben geproefd ging mijn interesse uit naar het vrije zelfstandige leven en ben ik mijn tennis -en skileraren diploma's gaan halen en voornamelijk in het buitenland les gaan geven. Na mijn storm und drang periode ben ik weer in tennissend Nederland geland en ben mij, naast tennisles geven, gaan interesseren in de fitnesswereld. Hieruit ontstond de interesse om ook Sportmasseusse te worden. Coachen en Ontwikkelen is voor mij doelen stellen en een balans vinden tussen trainen en gezond en opbouwend herstellen om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen. Behalve jezelf fysiek verbeteren vind ik de mentale kant van sport een grote uitdaging. Plezier, passie, toewijding, concentratie, zoveel mooie aspecten die je door sport kunt leren en ook in het dagelijks leven van toepassing zijn. Het mooie aan lesgeven vind ik het doelgericht persoonlijk begeleiden van zoveel verschillende soorten interessante mensen in combinatie met het presenteren van een leuke dynamische actieve en functionele groepsles. 

Werken als tennisleraar?

Tennisschool Tennis Op Maat is regelmatig op zoek naar enthousiaste en betrokken tennisleraren met minimaal KNLTB A-licentie die ons team willen komen versterken. Neem voor meer informatie contact met ons op op tel. 020-4860066 of via info@tennisopmaat.nl.

Partners en Verenigingen