Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Wie zijn wij? > Tennisleraren

Onze tennisleraren

Raymon Janson

Raymon Janson

Na een kortstondig avontuur als fulltime tennisser heb ik me op het vak van tennistrainer gestort. In 2004 heb ik de A-opleiding bij de KNLTB gehaald en in 2007 heb ik de B-opleiding gedaan. Ik verzorg met veel plezier de jeugdselectietrainingen op Kattenlaan. Ook werk ik met gevorderde wedstrijdspelers bij tennisclub Chip And Charge te Watergraafsmeer. In mijn eigen tenniscarrière heb ik inmiddels in meer dan 50 niveau 3-finales gestaan en in 10 niveau 1-finales. Ik train zowel de recreatieve tennissers als de wedstrijdspelers en ik zie het als een uitdaging om iedereen te begeleiden naar een hoger niveau. Ook hoop ik op de clubs het spelen van tennis voor iedereen nog aantrekkelijker te maken. Ik heet jullie van harte welkom in mijn trainingen!

Christiaan Kelder

Christiaan Kelder

Een gemotiveerdere tennisleraar is niet te vinden! Het is mijn droom om mijn passie voor en plezier in tennis met iedereen te delen. Meteen toen ik 18 jaar werd ben ik begonnen met les geven. Ik heb zelf veel getraind bij Tennis Academy Laurense en heb inmiddels speelsterkte 4/4 op mijn pasje staan. Ik speel competitie en veel toernooien. Ik ben de KNLTB-opleiding tot tennisleraar gaan volgen en ik kijk er naar uit om iedereen tennisles op maat te geven!

Remi van Beusekom

Remi van Beusekom

Ik geef inmiddels al weer 10 jaar les bij TV Osdorp. En met veel plezier! Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik al met sport bezig; tennis, voetbal, judo, turnen, atletiek en wintersporten. De liefde voor sport zit in mijn familie; mijn hele familie is liefhebber en mijn vader was ook sportleraar. Na het Cios (algemene sportopleiding) heb ik mijn tennislicentie gehaald bij de KNLTB. Tennis is een schitterende sport waar van alles in zit. Ik hoop dat ik met mijn kennis en plezier in het spelletje jullie naar een hoger niveau kan brengen.

Tom Kleijwegt

Tom Kleijwegt

Vanaf mijn zesde jaar ben ik al bezig met tennis. Mijn speelsterkte is voor zowel enkel als dubbel 3. In 2001 heb ik de Montessori Pabo met aantekening leraar lichamelijke opvoeding afgerond. Ik heb, naast het geven van tennisles, een aantal jaren op een basisschool in Amsterdam-Noord gewerkt. Dat beviel mij erg goed, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor tennis. De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier aan recreanten en wedstrijdspelers tennisles gegeven op verschillende tennisparken in en rond Amsterdam. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om alle tennissers op hun eigen niveau te helpen een betere speler te worden en daardoor nog meer plezier te laten beleven aan het tennisspel. Foto: tennisleraar Tom met topspeelster Ana Ivanovic

Bart van Kampen

Bart van Kampen

Op jonge leeftijd begon ik met tennis. Eerst bij een plaatselijke club in de regio Haarlem en daarna werd ik opgenomen in de KNLTB jeugdopleiding. Als nationale toptennisser heb op plek 40 van Nederland gestaan. Op dit moment speel ik competitie bij Shot in Zeist in de hoofdklasse van de mixcompetitie op zondag. Ik heb zelf enorm veel passie en plezier in tennis en probeer dit over te brengen aan mijn cursisten. Ik hou van een hoog tempo in mijn lessen en probeer mensen kennis te laten maken met verschillende slagen en situaties. Hopelijk tot snel bij één van mijn lessen of bij één van de clinics die Tennis Op Maat maandelijks organiseert.

Stefan Imanse

Stefan Imanse

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 22 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald. 

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

Arjan de Graaff

Arjan de Graaff

Mijn naam is Arjan de Graaff en ik ben 35 jaar. Ik ben altijd al met vele sporten bezig geweest en vanaf mijn 10e ben ik gaan tennissen. Tennis is mijn passie, hier haal ik mijn plezier uit. Zowel in het zelf spelen als in het lesgeven. Tijdens mijn studie op de ALO in Amsterdam ben ik ook begonnen met het lesgeven op verschillende tennisparken. Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij Tennisschool Tennis Op Maat. Op de tennisbaan streef ik er naar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt. Ikzelf heb van jongs af aan zeer veel plezier aan deze sport beleeft en ik wil dat graag overbrengen op jong en oud. Hoop je snel te zien op de tennisbaan!

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Mijn naam is Dennis Roggeveen, ik ben 27 jaar en woon in Zaandam. 5 Jaar geleden heb ik de licentie tennisleraar A gehaald en ik ben eigenlijk gelijk aan de slag gegaan bij tennisschool Jeroen Hoevenberg in Zaandam. Ik heb vroeger altijd fanatiek gevoetbald, maar op mijn 12de kreeg ik last van een groeispurt, waardoor ik geen contact sport meer mocht doen. Zodoende kwam ik eigenlijk bij tennis terecht, met de gedachtegang om daarna weer verder te gaan met voetbal. Tennis beviel mij zo goed dat ik eigenlijk nooit meer de behoefte heb gehad om terug te gaan. Tennis was helemaal mijn ding! Ik ben zelf een niveau 3 speler en vertegenwoordig dit seizoen KZTV in de 3de klasse gemengd. Ik ga dit seizoen op donderdag en zaterdag lesgeven en ik hoop hiermee vele van jullie met veel enthousiasme het tennis spelletje bij te brengen!

Sil Oudman

Sil Oudman

Ik tennis al fanatiek sinds ik 13 jaar oud was. Bijna dagelijks was ik op de tennisbaan te vinden van mijn clubje. Na het studeren ben ik even gestopt met tennis.  Ik heb toen een aantal seizoenen gewerkt als skileraar en toen ontdekt dat ik lesgeven erg leuk vind. 

Zo’n 7 jaar geleden ben ik weer gaan tennissen en ik was meteen weer helemaal gek op dit spelletje. Ik vond het zelfs zo leuk om weer veel te tennissen dat ik in 2014 besloot om een carrièreswitch te maken en gestopt ben met mijn commerciële baan. Ik ben de tennisopleiding gaan volgen bij het CIOS in Haarlem en heb mijn diploma als tennisleraar gehaald. Ik vind het ontzettend leuk om mensen  te helpen om beter te leren tennissen, zodat ze nog enthousiaster worden van deze mooie sport.

Graag tot snel op de tennisbaan!

Doortje Macco

Doortje Macco

Bewegen staat al heel mijn leven centraal. Ondanks dat ik op straat altijd voetbalde, heb ik op jonge leeftijd (gelukkig) toch gekozen om te gaan tennissen. Urenlang kon ik tegen een muurtje aan tennissen en  de zomers bestonden enkel uit toernooien spelen. Al mijn vrienden kende ik door tennis en iedereen trainde bij dezelfde trainer. Het was ontzettend leuk om de sport als verbinding te hebben! Ik heb tennis altijd de leukste sport gevonden. Het is verbindend, tactisch, fysiek en het vergt een hoop concentratie.
Ik ben bijna afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en ik geef gymles op een middelbare school. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken en ik deel graag mijn enthousiasme over sport! Mijn studie bood mij de kans om de tennisopleiding ernaast te doen, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik begin dit jaar voor het eerst met lesgeven bij Tennis Op Maat en ik heb er enorm veel zin in!  

Anne Weeber

Mijn naam is Anne Weeber en ik ben 26 jaar. Van jongs af aan ben ik al met sport bezig. Eerst hockey en atletiek en vanaf mijn 11e ook tennis. Vanaf mijn 20e heb ik alleen gekozen voor tennis, maar ondertussen loop ik ook weer hard en ben ik actief als hockeytrainer en coach bij MHC Amstelveen. Ik tennis nog altijd met zoveel plezier dat ik na mijn studie Biomedische Wetenschappen op het CIOS de opleiding tot tennisleraar ben gaan volgen. Op dit moment ben ik speelsterkte 4, speel ik op zaterdag competitie en speel ik in de zomerperiode ook veel toernooien. Ik hoop met mijn lessen zowel jong als oud enthousiast te maken voor het tennis spelletje. 

René Jaspers

René Jaspers

Ik speel mijn hele leven al tennis. Een aantal jaren geleden besloot ik om van mijn passie mijn werk te maken en mijn KNLTB licentie voor tennisleraar te halen.  
Tennis is bij uitstek een technische en mentale sport. In mijn lessen help ik je je vaardigheden te ontwikkelen en meer regie over je focus te krijgen. Hoe meer je die balans vindt, hoe meer vooruitgang je boekt. En hoe meer plezier je beleeft. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk werkt het vaak precies omgekeerd. 
Naast mijn werk als tennisleraar werk ik ook als web-ontwikkelaar. Ik zit dan vaak uren stil met mijn neus achter een computerscherm. Ik kan daarom niet wachten om met jullie de baan op te gaan.

Ardie Dumais

Ardie Dumais

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig: hardlopen, fitness, zwemmen en natuurlijk vooral tennis. In Indonesië, waar ik geboren ben, heb ik op nationaal niveau volleybal gespeeld, maar uiteindelijk heb ik toch voor tennis gekozen. Ik speel competitie in het eerste herenteam bij tennisvereniging ATC Sloterplas. Sinds de oprichting van de Tennisschool werk ik met veel plezier bij Tennis Op Maat. Ik vind het een uitdaging om zowel jeugd als volwassenen op een enthousiaste manier beter te leren tennissen. Tot ziens op de tennisbaan!

Coen van Keulen

Coen van Keulen

Mijn naam is Coen van Keulen en sinds mijn vierde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf mijn 13e tot mijn 20e heb ik bij Jong Oranje gespeeld en reisde ik de hele wereld over. Ik speelde alle junior grand slam toernooien en won van tennissers als Andy Murray, Gael Monfils en Juan Martin Del Potro. Op dit moment is mijn speelsterkte 2 en speel ik competitie in Nederland en Duitsland. De laatste 4 jaar heb ik bij verschillende tennisscholen de lessen verzorgd. Ik hoop mijn ervaringen en fanatisme over te brengen aan alle tennisliefhebbers en iedereen naar een hoger niveau te tillen. Tot ziens op de tennisbaan!

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

 
Mijn naam is Onno Kloosterboer en sinds mijn vijfde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf jongs af aan heb ik bij de tennisbond van Overijssel bij de beste 12 jeugdspelers gezeten. Vanaf mijn twaalfde jaar heb ik landelijke jeugdtoernooien gespeeld en vanaf mijn veertiende heb ik de stap gemaakt naar de A- toernooien (speelsterkte 1 en 2). In die tijd heb ik heel Nederland doorgereisd om een zo hoog mogelijke positie op de Nederlandse ranglijst te krijgen. Mijn hoogste ranking was plaats 89 in het enkelspel en 102 in het dubbelspel. Momenteel speel ik nog erg fanatiek competitie op zaterdag en zondag. De afgelopen vijf jaar ben ik steeds meer les gaan geven en wil ik graag mijn enthousiasme en ervaringen overbrengen en iedereen begeleiden naar een hoger tennisniveau. Tot ziens op de tennisbaan!

Jonas Vogten

Jonas Vogten

Voordat ik mijzelf bij tennisschool Tennis op Maat voegde, heb ik ruim zeven jaar voor andere tennisscholen tennistraining gegeven. Naast het geven van tennistraining werk ik als maatschappelijk werker in de jeugdzorg en heb ik een praktijk als sportpsycholoog. Vooral in mijn jeugd heb ik fanatiek getennist, met veel training en toernooien door heel het land. Het ging toen voornamelijk om het resultaat. Nu speel ik meer omdat ik er simpelweg van geniet. In mijn tennislessen staat, naast het verbeteren van de verschillende vaardigheden, het hebben van plezier dan ook centraal. Ook vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen goed leren bewegen en met een bezweet voorhoofd van de baan stappen. Ik hoop snel kennis met jullie te kunnen maken, zodat we lekker aan de slag kunnen gaan.

Joey Schaaf

Joey Schaaf

Mijn naam is Joey Schaaf. Ik ben 24 jaar en woon in Limmen.
Ik doe al mijn hele leven aan sport, daarbij stond tennis altijd op nr 1. Momenteel heb ik een rating van 4 in zowel mijn enkel als dubbel en probeer mijzelf nog steeds te verbeteren.
Vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag sportleraar wilde worden. Aangezien mijn passie voor tennis het grootst was, heb ik mijn tennisleraar A & B licentie tijdens mijn opleiding op het CIOS behaald. Na mijn opleiding mocht ik een jaar lang invallen als docent op het CIOS, waarbij ik zelf cursisten begeleide in het lesgeven binnen de tennisgerichte vakken. Daarnaast ben ik dat jaar begonnen als tennisleraar bij L.T.C. Startbaan in Amstelveen, waar ik momenteel nog steeds werk. Dit seizoen ben ik begonnen met lesgeven bij Tennis Op Maat, wat mij zeer goed bevalt.
Veel tennisplezier toegewenst en tot op de baan!

Xander van As

Xander van As

Mijn naam is Xander van As en ik ben dit winterseizoen begonnen als tennisleraar bij Tennis Op Maat. Na mijn middelbare school ben ik op het CIOS opleiding tot tennisleraar gaan volgen. Momenteel studeer ik pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook ik ben al van jongs af aan enorm gebonden aan tennis. Door het zelf ervaren hoe leuk de sport tennis is, ben ik gedreven om mijn enthousiasme over te brengen. Op het CIOS heb ik veel stage gelopen bij verschillende instellingen en (sport)verenigingen. Daar ben ik erachter gekomen dat ik graag pedagogiek en tennisles zou willen combineren. Naast mijn werkzaamheden voor Tennis Op Maat geef ik ook nog les voor het universitair sport centrum in Watergraafsmeer. Hopelijk zien we elkaar snel op of rond de baan!

Arthur Heurter

Arthur Heurter

Mijn naam is Arthur Heurter en sinds ik jong ben tennis ik al zeer fanatiek. Ook andere sporten trokken mijn aandacht en vanaf jongs af aan wist ik daarom al dat ik graag sportleraar wilde worden om deze passie met anderen te delen. Sinds 2017 geef ik les voor Tennis Op Maat. Naast het geven van tennisles ben ik ook gymdocent op een basisschool. Deze afwisseling vind ik ontzettend leuk. Op de tennisbaan streef ik ernaar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt op technisch en tactisch gebied. Ik tennis mijn hele leven al met zeer veel plezier en ik wil dit graag overbrengen op mijn leerlingen. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Tim Blankert

Mijn naam is Tim Blankert en ik ben altijd al gek geweest van sport, waarbij ik mij in het tennis het meest serieus heb ontwikkeld. Van jongs af aan ben ik actief als speler. Het mentale en tactische aspect van de sport vind ik erg interessant. Ik heb tijdens mijn studie psychologie de trainersopleiding gevolgd bij de KNLTB. Hierna ben ik gestart met tennisles geven en heb ik aan de UvA een master Sport- en prestatiepsychologie gedaan. Na afronding hiervan heb ik 2 jaar als mental coach en tennistrainer gewerkt bij Global Tennis Team op Mallorca. Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en klaar om mijn passie en ervaringen over te brengen op andere spelers!

Erik Faneker

Erik Faneker

Toen ik het veel te zware racket van mijn vader oppakte op mijn tiende was ik al meteen in de greep van het spelletje. Ook nu nog, tijdens mijn studie Bewegingswetenschappen, ben ik een echt tennisdier. In 2014 heb ik naast mijn eerste bachelor Communicatiewetenschappen mijn licentie A gehaald bij Paul van der Knaap. Ik zal de komende tijd naast de tennislessen ook de bewegingsscholing voor de jeugdselectie op Kattenlaan verzorgen. Daarnaast speel ik zelf nog altijd fanatiek op niveau 4 bij Chip & Charge in Amsterdam-Oost, waar ik tevens de fysieke training aan de studenten verzorg. Tot snel op de baan!

Emile Donker

Mijn naam is Emile Donker en Ik geef inmiddels al 33 jaar les en doe dat nog altijd met veel plezier. In 1985 heb ik mijn trainersdiploma gehaald bij de KNLTB.

Mijn voorkeur gaat uit naar het les geven aan recreanten. Mijn doel is om ze enthousiast te maken voor het tennisspelletje door het aanleren van de basisslagen, waardoor ze uiteindelijk zelf wedstrijdjes kunnen gaan spelen en plezier beleven aan de sport.

Ik geef nu inmiddels 12 jaar les bij tennisvereniging  Lucky Strike in Zwanenburg en heb het hier nog steeds erg naar mijn zin. Sinds het zomerseizoen van 2018 werk ik voor Tennisschool Opmaat en dat bevalt mij goed.

Ik wens iedereen veel plezier in het spelen van het allerleukste spelletje. Tot snel op de tennisbaan!

Werken als tennisleraar?

Tennisschool Tennis Op Maat is regelmatig op zoek naar enthousiaste en betrokken tennisleraren met minimaal KNLTB A-licentie die ons team willen komen versterken. Neem voor meer informatie contact met ons op op tel. 020-4860066 of via info@tennisopmaat.nl.

Partners en Verenigingen