Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TennisOpMaat > Wie zijn wij? > Tennisleraren

Onze tennisleraren

Raymon Janson

Raymon Janson

Na een kortstondig avontuur als fulltime tennisser heb ik me op het vak van tennistrainer gestort. In 2004 heb ik de A-opleiding bij de KNLTB gehaald en in 2007 heb ik de B-opleiding gedaan. Ik verzorg met veel plezier de jeugdselectietrainingen op Kattenlaan. Ook werk ik met gevorderde wedstrijdspelers bij tennisclub Chip And Charge te Watergraafsmeer. In mijn eigen tenniscarrière heb ik inmiddels in meer dan 50 niveau 3-finales gestaan en in 10 niveau 1-finales. Ik train zowel de recreatieve tennissers als de wedstrijdspelers en ik zie het als een uitdaging om iedereen te begeleiden naar een hoger niveau. Ook hoop ik op de clubs het spelen van tennis voor iedereen nog aantrekkelijker te maken. Ik heet jullie van harte welkom in mijn trainingen!

Christiaan Kelder

Christiaan Kelder

Een gemotiveerdere tennisleraar is niet te vinden! Het is mijn droom om mijn passie voor en plezier in tennis met iedereen te delen. Meteen toen ik 18 jaar werd ben ik begonnen met les geven. Ik heb zelf veel getraind bij Tennis Academy Laurense en heb inmiddels speelsterkte 4/4 op mijn pasje staan. Ik speel competitie en veel toernooien. Ik ben de KNLTB-opleiding tot tennisleraar gaan volgen en ik kijk er naar uit om iedereen tennisles op maat te geven!

Remi van Beusekom

Remi van Beusekom

Ik geef inmiddels al weer 10 jaar les bij TV Osdorp. En met veel plezier! Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik al met sport bezig; tennis, voetbal, judo, turnen, atletiek en wintersporten. De liefde voor sport zit in mijn familie; mijn hele familie is liefhebber en mijn vader was ook sportleraar. Na het Cios (algemene sportopleiding) heb ik mijn tennislicentie gehaald bij de KNLTB. Tennis is een schitterende sport waar van alles in zit. Ik hoop dat ik met mijn kennis en plezier in het spelletje jullie naar een hoger niveau kan brengen.

Tom Kleijwegt

Tom Kleijwegt

Vanaf mijn zesde jaar ben ik al bezig met tennis. Mijn speelsterkte is voor zowel enkel als dubbel 3. In 2001 heb ik de Montessori Pabo met aantekening leraar lichamelijke opvoeding afgerond. Ik heb, naast het geven van tennisles, een aantal jaren op een basisschool in Amsterdam-Noord gewerkt. Dat beviel mij erg goed, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor tennis. De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier aan recreanten en wedstrijdspelers tennisles gegeven op verschillende tennisparken in en rond Amsterdam. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om alle tennissers op hun eigen niveau te helpen een betere speler te worden en daardoor nog meer plezier te laten beleven aan het tennisspel. Foto: tennisleraar Tom met topspeelster Ana Ivanovic

Stefan Imanse

Stefan Imanse

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 22 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald. 

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

Arjan de Graaff

Arjan de Graaff

Mijn naam is Arjan de Graaff en ik ben 33 jaar. Ik ben altijd al met vele sporten bezig geweest en vanaf mijn 10e ben ik gaan tennissen. Tennis is mijn passie, hier haal ik mijn plezier uit. Zowel in het zelf spelen van competitie en toernooien als in het lesgeven. Ik heb bij de KNLTB mijn A-Opleiding behaald. Tijdens mijn studie op de ALO ben ik ook begonnen met het lesgeven op verschillende tennisparken. Ik streef er naar dat elke speler zich ontwikkelt op elk niveau en dat ieder daarin plezier beleeft. Ikzelf heb van jongs af aan zeer veel plezier aan deze sport beleeft en ik wil dat graag overbrengen op jong en oud. Hoop je snel te zien op de tennisbaan!

Dennis Roggeveen

Dennis Roggeveen

Mijn naam is Dennis Roggeveen, ik ben 27 jaar en woon in Zaandam. 5 Jaar geleden heb ik de licentie tennisleraar A gehaald en ik ben eigenlijk gelijk aan de slag gegaan bij tennisschool Jeroen Hoevenberg in Zaandam. Ik heb vroeger altijd fanatiek gevoetbald, maar op mijn 12de kreeg ik last van een groeispurt, waardoor ik geen contact sport meer mocht doen. Zodoende kwam ik eigenlijk bij tennis terecht, met de gedachtegang om daarna weer verder te gaan met voetbal. Tennis beviel mij zo goed dat ik eigenlijk nooit meer de behoefte heb gehad om terug te gaan. Tennis was helemaal mijn ding! Ik ben zelf een niveau 3 speler en vertegenwoordig dit seizoen KZTV in de 3de klasse gemengd. Ik ga dit seizoen op donderdag en zaterdag lesgeven en ik hoop hiermee vele van jullie met veel enthousiasme het tennis spelletje bij te brengen!

Sil Oudman

Sil Oudman

Ik tennis al fanatiek sinds ik 13 jaar oud was. Bijna dagelijks was ik op de tennisbaan te vinden van mijn clubje. Na het studeren ben ik even gestopt met tennis.  Ik heb toen een aantal seizoenen gewerkt als skileraar en toen ontdekt dat ik lesgeven erg leuk vind. 

Zo’n 7 jaar geleden ben ik weer gaan tennissen en ik was meteen weer helemaal gek op dit spelletje. Ik vond het zelfs zo leuk om weer veel te tennissen dat ik in 2014 besloot om een carrièreswitch te maken en gestopt ben met mijn commerciële baan. Ik ben de tennisopleiding gaan volgen bij het CIOS in Haarlem en heb mijn diploma als tennisleraar gehaald. Ik vind het ontzettend leuk om mensen  te helpen om beter te leren tennissen, zodat ze nog enthousiaster worden van deze mooie sport.

Graag tot snel op de tennisbaan!

Kristel ter Bruggen

Hoi,

Ik ben Kristel ter Bruggen, 29 jaar en sinds april werkzaam voor Tennis Op Maat. Ook ik ben van kinds af aan al gek van bijna alle balsporten, waarbij tennis er altijd bovenuit stak. Dus besloot ik daar moet ik iets mee doen! Op dit moment geef ik verschillende groepen les: vanaf de allerjongste kids tot aan volwassenen van alle niveaus. Ik vind het vooral leuk om te zien dat mensen naast hard werken op de baan, ook plezier in het spelletje hebben en enthousiast en gemotiveerd zijn, dat ben ik namelijk ook!

Wie weet tot op de baan!

René Jaspers

Ik speel mijn hele leven al tennis. Een aantal jaren geleden besloot ik om van mijn passie mijn werk te maken en mijn KNLTB licentie voor tennisleraar te halen.  
Tennis is bij uitstek een technische en mentale sport. In mijn lessen help ik je je vaardigheden te ontwikkelen en meer regie over je focus te krijgen. Hoe meer je die balans vindt, hoe meer vooruitgang je boekt. En hoe meer plezier je beleeft. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk werkt het vaak precies omgekeerd. 

Naast mijn werk als tennisleraar werk ik ook als web-ontwikkelaar. Ik zit dan vaak uren stil met mijn neus achter een computerscherm. Ik kan daarom niet wachten om met jullie de baan op te gaan.

Ardie Dumais

Ardie Dumais

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig: hardlopen, fitness, zwemmen en natuurlijk vooral tennis. In Indonesië, waar ik geboren ben, heb ik op nationaal niveau volleybal gespeeld, maar uiteindelijk heb ik toch voor tennis gekozen. Ik speel competitie in het eerste herenteam bij tennisvereniging ATC Sloterplas. Sinds de oprichting van de Tennisschool werk ik met veel plezier bij Tennis Op Maat. Ik vind het een uitdaging om zowel jeugd als volwassenen op een enthousiaste manier beter te leren tennissen. Tot ziens op de tennisbaan!

Coen van Keulen

Coen van Keulen

Mijn naam is Coen van Keulen en sinds mijn vierde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf mijn 13e tot mijn 20e heb ik bij Jong Oranje gespeeld en reisde ik de hele wereld over. Ik speelde alle junior grand slam toernooien en won van tennissers als Andy Murray, Gael Monfils en Juan Martin Del Potro. Op dit moment is mijn speelsterkte 2 en speel ik competitie in Nederland en Duitsland. De laatste 4 jaar heb ik bij verschillende tennisscholen de lessen verzorgd. Ik hoop mijn ervaringen en fanatisme over te brengen aan alle tennisliefhebbers en iedereen naar een hoger niveau te tillen. Tot ziens op de tennisbaan!

Onno Kloosterboer

Onno Kloosterboer

 
Mijn naam is Onno Kloosterboer en sinds mijn vijfde tennis ik al zeer fanatiek. Vanaf jongs af aan heb ik bij de tennisbond van Overijssel bij de beste 12 jeugdspelers gezeten. Vanaf mijn twaalfde jaar heb ik landelijke jeugdtoernooien gespeeld en vanaf mijn veertiende heb ik de stap gemaakt naar de A- toernooien (speelsterkte 1 en 2). In die tijd heb ik heel Nederland doorgereisd om een zo hoog mogelijke positie op de Nederlandse ranglijst te krijgen. Mijn hoogste ranking was plaats 89 in het enkelspel en 102 in het dubbelspel. Momenteel speel ik nog erg fanatiek competitie op zaterdag en zondag. De afgelopen vijf jaar ben ik steeds meer les gaan geven en wil ik graag mijn enthousiasme en ervaringen overbrengen en iedereen begeleiden naar een hoger tennisniveau. Tot ziens op de tennisbaan!

Jonas Vogten

Jonas Vogten

Voordat ik mijzelf bij tennisschool Tennis op Maat voegde, heb ik ruim zeven jaar voor andere tennisscholen tennistraining gegeven. Naast het geven van tennistraining werk ik als maatschappelijk werker in de jeugdzorg en heb ik een praktijk als sportpsycholoog. Vooral in mijn jeugd heb ik fanatiek getennist, met veel training en toernooien door heel het land. Het ging toen voornamelijk om het resultaat. Nu speel ik meer omdat ik er simpelweg van geniet. In mijn tennislessen staat, naast het verbeteren van de verschillende vaardigheden, het hebben van plezier dan ook centraal. Ook vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen goed leren bewegen en met een bezweet voorhoofd van de baan stappen. Ik hoop snel kennis met jullie te kunnen maken, zodat we lekker aan de slag kunnen gaan.

Max Kusters

Max Kusters

Mijn naam is Max Kusters en ik tennis al langer dan dat ik kan lopen. Naast tennis vind ik nog veel meer sporten leuk en dit wilde ik graag combineren met mijn passie: lesgeven. Daarom besloot ik om enkele jaren geleden te starten met de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Mijn studie combineerde ik met het verzorgen van tennislessen op verschillende tennisclubs in het zuiden van Nederland. Omdat ik het geven van tennislessen zo leuk vind, en ik me goed voel in het lerarenteam van Tennis Op Maat, heb ik besloten om volledig aan de slag te gaan in Amsterdam. Ik wil graag mijn enthousiasme op jullie overbrengen, dus hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Joey Schaaf

Mijn naam is Joey Schaaf. Ik ben 24 jaar en woon in Limmen.
Ik doe al mijn hele leven aan sport, daarbij stond tennis altijd op nr 1. Momenteel heb ik een rating van 4 in zowel mijn enkel als dubbel en probeer mijzelf nog steeds te verbeteren.
Vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag sportleraar wilde worden. Aangezien mijn passie voor tennis het grootst was, heb ik mijn tennisleraar A & B licentie tijdens mijn opleiding op het CIOS behaald. Na mijn opleiding mocht ik een jaar lang invallen als docent op het CIOS, waarbij ik zelf cursisten begeleide in het lesgeven binnen de tennisgerichte vakken. Daarnaast ben ik dat jaar begonnen als tennisleraar bij L.T.C. Startbaan in Amstelveen, waar ik momenteel nog steeds werk. Dit seizoen ben ik begonnen met lesgeven bij Tennis Op Maat, wat mij zeer goed bevalt.
Veel tennisplezier toegewenst en tot op de baan!

Xander van As

Mijn naam is Xander van As en ik ben dit winterseizoen begonnen als tennisleraar bij Tennis Op Maat. Na mijn middelbare school ben ik op het CIOS opleiding tot tennisleraar gaan volgen. Momenteel studeer ik pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook ik ben al van jongs af aan enorm gebonden aan tennis. Door het zelf ervaren hoe leuk de sport tennis is, ben ik gedreven om mijn enthousiasme over te brengen. Op het CIOS heb ik veel stage gelopen bij verschillende instellingen en (sport)verenigingen. Daar ben ik erachter gekomen dat ik graag pedagogiek en tennisles zou willen combineren. Naast mijn werkzaamheden voor Tennis Op Maat geef ik ook nog les voor het universitair sport centrum in Watergraafsmeer. Hopelijk zien we elkaar snel op of rond de baan!

Werken als tennisleraar?

Tennisschool Tennis Op Maat is regelmatig op zoek naar enthousiaste en betrokken tennisleraren met minimaal KNLTB A-licentie die ons team willen komen versterken. Neem voor meer informatie contact met ons op op tel. 020-4860066 of via info@tennisopmaat.nl.

Partners en Verenigingen